![]() |
|
Alınık 99-01 Sedan Civic |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2013 Saat 11:25 |
|
206 mı dün itibariyle satmış bulunuyorum. Sedan manuel uçuk fiyat istemeyen civic arıyorum manuel ve sedan olması şart sağda solda duyan olursa yazarsa buraya çok sevinirim.
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Babamda bir tane var 2000 model 1.4 is ama satmayı düşünüyor mu bilmiyorum. Ya da siz 1.4 ister misiniz onu da bilmiyorum.
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim bundan önceki aracım 1.4 is ti. çok çok memnundum..gitmiyo etmiyo diyenlere taş çıkartıyordu..en önemlisi ise km de 22 krş yakması şahaneydi. ibre hep dipte geziyordum
![]() |
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
1.4 is ama 16 valf gerçekten farkı hissettiriyor..
Şimdiki aklım olsun ondan bakardım valla:)
|
||
![]() |
||
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
|
Konuşup özelden döner misiniz bana ? |
||
![]() |
||
|
:) ilk arabamda 97 di benimde 1.6 araçların hepsine taş çıkartıyodu |
||
![]() |
||
|
Babam satmak istemiyor aga üzgünüm :)
|
||
![]() |
||
|
yok mu temiz civic günceli
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
+ 1 civic forumlarına yönel istersen. (Civciv yazmışım :D düzelttim)
Düzenleyen Aziz - 17 Nisan 2013 Saat 10:05 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
fiyat aşıyor beni Ek kasa arıyorum.
Buğday çokta milletin gözü yükseklerde.
|
||
![]() |
||
|
araç alınmıştır konu kilitlenebilir.
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
hayırlı uğurlu olsun.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
|
sağolun teşekkürler.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |