![]() |
|
Volant |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2013 Saat 14:06 |
Marş dinamosundan gelen ses bizim araçta da var ama çok rahatsız etmiyor ve motor soğukken de geliyor sıcakken de. Şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum.
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
yener38 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ssorunu hallettim bayadir giremiyordum foruma benzer sorunlari yasayanlar icin sorunun cozumu mars dinamosundan cikti degistirdim kurtardim.
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynısı arkadaşımın başına gelmişti. Sizde ki gibi 307 dizel aracı seyrederken yolda sürekli vuruntu seisi ve şakırdama sesleri geliyordu. Gittikçe çok rahatsız etmeye başladı ve size tamircinin söylemiş olduğunu söylediler. Volantı değiştirince ses kalmadı. Siz isterseniz bir-iki tamirciye daha gösterin. Ondan sonra karar verin. Rakamsal olarakta normal.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
yener38 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkese mrb öncelikle soruna gelecek olursak eşimin 3 yıldır kullandığı 307 1.6 trıptonık bir aracımız var. Son zamanlarda araç motor sıcakken marsa basılınca cuvv diye bir ses gelip araç calısmıyordu. Çalıştıran kadar resmen anamız ağlıyordu veya motorun sogumasını bekliyorduk.
İlk başta ben marsda sorun olduğunu düşündüm ve marş dıslısını sanayide değiştirdim ama hala aynı sorun devam ediyor.birkaç farklı usta ve yetkili servis gösterdim Volant da sorun olabileceği ve sanzımanın inip bakılması gerektiğini söylediler sanayide genelde 400 işçilik +parça , servisde ise 800kusur bir rakam çıkardılar. Sizce fiyatlar nasıl. Aracdan memnunuz volantı yaptıracagım + trıgerı de değiştirmeyi düşünüyorum ikisi bir aradan çıksın istiyorum.sizce bu sorun direkt Volant mi başka bir ihtimali olamazmı. Parça olarak fiyatları hakkında bilgisi olan varsa yardım ederseniz sevinirim ayrıca işçilik ne kadar alınmalı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |