![]() |
|
Yol bilgisayarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2013 Saat 23:38 |
Öncelikle meraba arkadaşlar 2 hafta önce 307 araç aldım bir sorum olucak benim aracımda
şu yol bilgisayarının 3ü satırında yakıtın ne kadar gittigi yazmıyor tuşlara bastıgımdada tepki vermiyor 2 sorum ise şu resimdeki aracın km sinin üzerindeki sayı ne oluyor Düzenleyen sql98 - 12 Nisan 2013 Saat 23:40 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İki fotoğrafta size ait sanırsam.
Orta ekranda yol bilgisayarı verileri silecek kolu ucundaki düğme ile değişir. İlk fotodaki 14km ibaresi mevcut yakıtla gidebileceğiniz yol olması lazım ama yanılıyor da olabilir . ikinc ihtimal ise yol bilgisayarı verilerini siz sıfırladıktan sonraki kat eddiğiniz yol olabilir. başka d seçenek yok :D Eğerkki o düğme çalışmıyor ise ikinci fotoğrfataki konuma nasıl aldınız çünkü düğmeye basarak o menuye gelebiliyorsunuz. O programming kısmı galiba belirli bir hızda uyarı vermesi için ayarlanan kıısım |
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
![]() ![]() ![]() ![]() |
pardon yazmayı unutmuşşum bu benim araç deil benimkinde far ve yagmur sensörü olmayan 1.4 dizel
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
benim silecekte yok diye biliyorum o tuş silecekte
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Xr aldınız sanırsam onların bazı modelleirnde yol bilgisayarı ekran olduğu halde düğme olmadığından ve sistem açık olmadığından çalışmıyor.
307lerde o silecek ucunda dönen kısım tamamen çıkıyor ve bunu düğmeli olanla değiştiriyorsunuz veya sağlama alıyım derseniz com2000 kutusu ve kolları tümden değiştirebilirsiniz. Değişim sonrası pp2000e bağlayıp yol bilgisayarını aktif ederlerse bilgilere ulaşabilirinsiz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Alicilik Çok teşekkürle o işler beni aşar böyle devam :D
|
|
![]() |
|
Takdir sizin aslında çok zor işler değil. |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
1) Tuşa bastığınız halde ekranda bir değişiklik olmuyorsa ( doğru tuşa bastığınıza eminseniz) tuşda bir oksitlenme sebebiyle temassızlık sorunu olabilir. 2) İkinci resimde hız göstergesinin altındaki km sayacının üzerinde bulunan sayılardan bahsettiğiniz düşünüyorum. O sayı resimde tam olarak görünmüyor ama saat olma ihtimali yüksek...
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
ilk resimdeki sıfırladıgınız andan itibaren yaptıgınız km.
ikinci resimdeki ise 'yol bilgisayarı' verilerini sıfırladıgınız andan şuana kadar yaptıgınız km dir.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Özgür arkadaşım 2 resimde benim deil 2. resimde olan 14 km benim arabamda göstermiyor öyle bişey onu degiştirmek için silecek kolunun tepesinde tuş oluyormuş benim aracımda yok yol bilgisyarının sagında ve solundaki tuşlarda hiç bişeyi degiştirmiyor o tuşlarmı oksitlenmişki ? otyşların görevi nedir bilen varmı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |