![]() |
|
Elektronikçiler?(SESE DUYARLI AYAK AYDINLATMASI) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2013 Saat 23:03 |
|
Elektronikten anlayanlardan yardım istiyorum... Yaptığım devrenin videosu: devre şeması proteusta: ![]() Birkaç resim: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen ahmetismet - 12 Nisan 2013 Saat 23:21 |
||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben yaptım arkadaşın dediği gibi ses iptal oluyor.
Basit bir 3 ayak transistör ile yapabilirisniz siz de. bunlar beim denemelerim |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Jeoloji mühendisiyim bundan daha temiz şema ve levha çıkarıyorum arkadaş baya uğraşmış ama bir transistör gitse bütün devre pert. Keşke düzgünce bir şema yapıp dizseydi elemanları |
||
![]() |
||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Alicilik ses iptal oluyor demişsin sende peki araca bağlayıp üstesinden gelebildin mi?
|
||
neverThere
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
Kutu olarak spliter kutusu kullandığım ve sıkıştırdığım için öyle oldu devre...
|
||
neverThere
||
![]() |
||
|
yok hocam sesli videoda teybin normal çıkışlarından birine hoparlör bağladım RCA çıkışın birini de ledlere verdim transistör ile. O yüzden ses geldi. Aux veya mosfet çıkış farketmeksizin transistör bağlayınca ses gidiyor daha doğrusu emiliyor.
206+ da ses çkışlarını kullanmıyordum sadece rca çıkışlarını kullanıyorum. Gündüz ledi ni yapsaydı ve birde ayak aydınlatma planım gerçekleşseydi bende yapavcaktım bunu sizinki gibi stereo olacaktı. Ama auris gelince hepsi bitti. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
Anladım. Yarın uğraşıcam biraz çözersem paylaşırım artık. Auris iyi olmuş bu arada...
|
||
neverThere
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim. Bir kaç kişiye danıştım ayakları ters bağlamışsındır dedi ama denedim olmuyor. Başka bir eksiğimiz var muhakkak ama bakalım ne . Kolay gelsin. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |