![]() |
|
Oto alarm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2013 Saat 20:51 |
Aradaşlar oto alarm taktırdım çoğu yerde okudum bıde forumdan bılen varsa sormak ıstıyorum aklımı kurcalıyor şımdı ben aracımı fazla sık kullanmıorum aküyü bitirme olasılığı nedır bu alarmların yoksa öyle sallamasyon bişeymı söylentılerin varmı bir gerçeklık payı ?
Düzenleyen samet206 - 12 Nisan 2013 Saat 21:08 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alarm akü harcamaz pek.
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aküyü bitirmez ancak kaçak yada arıza var ise akü biter.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Kaçak yoksa bitireceğini sanmıyorum. Şimdi araç yatsa o lamba olayı bitirsin dersinde aylarca yatmıyodur herhalde
|
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Aylarca yerinde yatmayacaksa hiç bi sorun olmaz, bende de alarm var hiç bi sıkıntısını görmedim
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
cevaplar ıçın sağolun sıstem yenı tum kontrollerı yapıldı kaçak söz konusu değil şuan da cam modulude taktım kapıları kılıtlemeye basınca kendılığınden kapanıyor camlar falan aylarca değil ama bir hafta falan yattığı oluyor o yuzden kafam karıştı oda bazen yanı bazen bir hafta kullanmıyorum .
|
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Türkiye'de milyon tane araçta vardır, sizin kafanızı kurcalayanlar bunların sorunluları, yani ya kaçak vardır ya çok dandik bir sistem kuruludur ya da arabasını çok nadir kullananlardır diye tahmin ediyorum. Bizim pederin son 3 aracında (Broadway94,Passat94,Civic2000) vardı, halen Civic'te var yani sıkıntı yok kafanız rahat olsun.
|
|
![]() |
|
eywallah hocam bazı ınsanlar yaşadıklarını paylaşmak ısterken yanlışlıkla çok abartıyolar bu gıbı konuları oto teybımı ılk bağladığımdada çoğu kışı teyp kapalıyken saat gösterıyor dıye akuyu bıtırırsın dedı kontağada bağlı değil kontak kapanınca kapanmıyor bide kapalı konumdayken saat gosterıyor ,bağlatırken teypçı dedı eğer kontağa bağlarsak kontağı her açıp kapattığında yaptığın ayarlar gıder dedı başka yolu yokmu dedım var beyin kablosunu bağlıcaz falan dedı o andada ışı varmış yarın gel dedı uşendım gitmedım bıdaha sorun yok şımdı memnunum bu konudada bılgım yoktu sızlere danışmak ıstedım ınanıyorum kı sorun çıkmıcaktır . |
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
2005 yılında 97 model toyota corolla XE vardı bende, 2 günde bitiriyordu aküyü
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
İşte benımde kafamı karıştıran bu söylemler yüzünden açtım konuyu ama şuan aracımda maşallah sıkıntı yok yanlız bu aralar hergün kullanıyorum yatırdığım zaman hazin bır sonuçla karşılaşmam inşallah ![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |