![]() |
|
kapı arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevketsolmaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2013 Konum: evli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sevketsolmaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2013 Saat 15:31 |
![]() İlgili bölüme taşınmıştır. Düzenleyen cigdemilker - 14 Nisan 2013 Saat 13:51 |
|
sevket solmaz
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çocuk kılıdı falanmı koydunuz yanlışlıkla siteden aracınızın kıtapçığını bulun veya kıtapçık varsa bu şekılde sorunu çözebılırsınız ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
sevketsolmaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2013 Konum: evli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sevketsolmaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
samet bey çocuk kilidi açık durumda ona da baktım kitapcıgında böyle bir şey göremedim fakat ilgilendiginiz için genede çok teşekkür ederim.
|
|
sevket solmaz
|
|
![]() |
|
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
onu bi kodlama yaparak düzeltiyolar bi yarı var ama şuan hatırlayamıyorum :(
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
merhaba
bu özellik 3008 lerde var.istersen bütün kapılar.istersen sürücü kapısı ayarlayabiliyorsun.şimdi radyocd nin üstünde menü tuşuna basıp.sırasıyla 1.kişiselleştirme-konfigrasyon.2.araç parametrelerini tanımla.3.araç girişi.4.tüm kapılar. sonra ok yazan yere gelip onaylayınca bütün kapılar açılır. kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sevketsolmaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
hallettim çok çok teşekkür ederim
|
|
sevket solmaz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |