![]() |
|
206 ve 206+ 5mm Eıbach Prokit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2013 Saat 08:01 |
Aracımı sattım 1000 km anca kullanılmıştır.Üzerinde yazıları bile duruyor.
Peugeotturkey ailesine indirimim olur. ![]() |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Bu yayların pro kit olduğuna eminmisiniz benim bildiğim kırmızı sportlişne modeli oluyo siyahlar pro kit oluyo diye biliyorum
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
kutusunun resmi mevcut ilanda ona nazaran yazdım o ibareyi
|
|
![]() |
|
blacke4gle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
Murat kardeş öncelikle hayırlı satışlar. bende yay almayı düşünüyorum da senin 5mm'lik yay takıldığında torsiyonda indirme işlemi yaptırmışmıydın ? :)
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
bu yaylar sportline 5cmlik.. arkadasın dedıgı gıbı sıyahlar 3cm prokıt, kırmızılar 5cm sportlıne.. 2sınınde kutuları aynı
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Mecbur arkası leylek gibi kalıyor yoksa 1 diş yeterli oluyo
![]() |
|
![]() |
|
blacke4gle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
Bende tam eşit hizada olmasını istiyorum ama bu seferde arka göçüyor arabanın bunu eşitlemenin bir yolu yokmu :D 3.5 yay yeterli olmazmı acaba :D
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
5 lik sportline yay + bir diş torsiyon düşüşü eşitliyor aracı.tadından da yenmiyor.tecrübeyle sabit.. bu yayları o kadar aramıştım zamanında .hayırlı satışlar
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
Anlaşıldı loiz kardeş. Bizde böyle yapacağız o zaman :D
|
|
![]() |
|
yaylar satılmıştır.Konu kilitlenebilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |