![]() |
|
Cd çalar fiyatları ne kadardır |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2013 Saat 19:23 |
|
Esselamu aleykum
|
||
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
||
![]() |
||
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
USB - Kart okuyuculu CD çalarsız bir teybım var çift anfi çıkışlı navigold 80 TL ye almıştım aşalamayın türk malıdır oldukçada sağlamdır ekran çıkışıda var ıyı markalara taş çıkartır zaten firma pıoner urunlerıde satıyor çoğu özellığı pıonerden esınlenmışler gibi .Goldmaster ında bu tarz teyplerı uygun fıyata mevcut . Bu tarz dusunebılırsın cd nınde modası bıtıyor artık 2 sene sonra başa dönme .2005 model peugeotun hangı modelı kaset çalar var şaşırdım doğrusu olcak şey değil
![]() |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
|
benim aracımda 2005 model orjinali direksiyonddan kumandalı kaset çalar bende onu çıkarıp goldmaster usb kart okuyuculu teyp kullanıyorum fakat direksiyon kumandası kumanda etmiyor
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
aparatlar var daha önce çok söz konusu geçtı aparat kullanmanız gerek ımkansız değil yanı ama aparatsız ımkansız çalışması mumkun değıl zaten ... ben fazla takmıyorum şuan kumanda kolu ıptal bı ara canım sıkılırsa aparat alıcam takcam uğraşcam :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
ne kadar bi bütçe ayırdın eğer 150 tl ise orjinal teyp sökme yatour diye birşey var google yaz bulursun bence mantıklı birşey
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
AUDIO SYSTEM USB-SD-AUX APARATI da var buna bi bak istersen
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
|
Cevap yazan kardeşlerden ALLAH c.c razı olsun hepsini inceledim yarın bir araştırmam olacak gelişmeleri yazarım inşaALLAH
|
||
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
kaset şeklinde bir ucu telefona ya da ıpod gibi müzik çalabilen cihazlara bağlanabilen bir aparat var. kaseti takıyorsun ucundaki kabloyu da telefona ya da müzikçalara takıyorsun çok basit. bence kullanabilirsin. büyük marketlerde satılıyor. ortalama 20-25 tl civarında.
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |