![]() |
|
pioneer ses sistemi sizce nasıl arkadaslar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mehmet20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2013 Saat 17:01 |
|
arkadaslar merhaba 2003 model 206 x line aracıma bu teyp set hoparlörler uyarmı ve sizce nasıldır fiyatı 298 tl tavsiyelerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkürler
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Seti bende beğendim. güzel yorumlar gelirse bende düşünebilirim :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Orjinale göre baya fark eder. Daha ileri sesleri alabilirisniz. Fİyatı çok uygun bu set fiyatına compenant kullanıyorum ben.
|
||
![]() |
||
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
|
arkadaşlar bu teybi araca bağlattığımızda direksiyon kumandasından kumanda etme özelliği varmı acaba olmayabilir belki bunu nasıl öğrenebiliriz
özelliklerinde yazmıyo
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Orjinal teyp haricinde takılan tüm OEM cihazlarda kumanda çalışmaz bunun çalışması için aparat kullanmanız grekir. |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
set guzel ama bass yok sanırım tabıkı tercıh meselesı o ama ben aşağı yukarı bu fiyata daha sağlam bır tesısat kurcam pıoner subwofer 1200 watt + 16 mıd twetter pıoner + 13 hoparlör bunların markası farklı , bırde m acustık dıye bır anfi kablo tesısatı hepsi 350 TL idi yakında kurucam zaten almayı dusunuyorum bende. bu şekılde alternatıflerde guzel oluyor dusunursenız araştırın :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
mistik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
|
aynısından bende var, hatta kuzenimin tesisatını kıskandığımdan buna amfi filan da taktırcaktım fakat kolonlar bağlandıktan sonra abartıya gerek olmadığını düşündük kuzenim ve ben :) teybin çıkışları güçlü zaten , iyi bir kolon bağlandımı istediğiniz sesi alırsınız:) tavsiye ederim:)
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
sıfır tabıkıde ama bahsettığım paketı bulamadım bı kaç alternatıfım vardı onu paylaşayım barı 13 hoparlör olarak kullanılarbılır dıye dusunduğum urun sıfır olarak http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-piranha-prn-5040-orange-13-cm-300-watt-oto-hoparlor-119261164/detay/ Mıdlerlede bırlıkte paket olarak http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-paket-sistem-komple-set-ismail-berke-den-pioneer-roadstar-103496638/detay Toplam 400 e gelıyor ama dığer pakettekı anfi sadece 1400 wattı ve tumunu beslermı şüphelerım vardı bu pakettekı anfi 2400 watt rahat rahat yetıyor ama subwofer 1000 lik bu şekılde toplanırsa sağlam bır tesısat çıkar yınede ınceleyın buyrun sıfır urunler . Düzenleyen samet206 - 12 Nisan 2013 Saat 20:01 |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |