![]() |
|
307 motor titremesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2013 Saat 11:13 |
merhaba,
aracım ile ilgili bir kaç sorum var. 1.6 hdi 110hp 2008 307 aracım var, aracımı stop ettirdiğim zaman motor titreyerek stop ediyor, ayrıca stop ettirdikten sonra 5-6 saniye alçalan bir sesle pervane sesi gibi vvvvvvv diye bir ses geliyor bu normal mi? ayrıca klimayı açtığım zaman garip sesler geliyor, klima gazı olabilir mi? sonra olarak yol bilgisayarında ki kalan km ile yaptığım yol arasında tutarsızlık var. Mesela 100 liralık mazot alıyorum, 350 km gidebileceğim yazıyor, 100 km kaldığı zaman ışık yanıyor? Yani 100 lira ile 250-270 arası gidiyorum, ortalama 7.5/8 lt arası yaktığını görüyorum, bu normal mi? Teşekkürler
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cevabın için çok teşekkür ederim, yakıt bana da yüksek geliyor, desene bu hafta servis yolu göründü :(
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |