![]() |
|
biiip biiiip sesi! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2013 Saat 07:21 |
Slm arkadaslar.son zamanlarda bu olmaya basladi.ilk kalkarken yada 2.vitese gecerken yani devir yukselince 2defa biiip sesi geliyor.ekrana bakiyorum bisey yazm
iyor.sorun ne olabilir.tskler |
|
KARTALİZMA 1.6 HDI XT 110 HP
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
o dediğin ses bendede var ama ilk çalıştırdığımda bazen ötüyor sanırım acele davranıyorum veya hatalı kullanımdan kaynaklanıyor olabilir pek umursamıyorum fazla takılma boşver
;))
|
|
![]() |
|
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
Arkadaslar goruslerinizi bekliyorum
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
Guncel arkadaslar
|
|
|
|
![]() |
|
ozkan0927 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozkan0927
arkadfaşım araç lpg li ise gaz filtre değiştirme zamanı gelmiş.bendede yapıyordu değiştirdim bitti.
|
|
2000 - 206- 1.6 - xt beyaz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
arac lpg li değil dostum.dizel 1.6 110 hp
|
|
|
|
![]() |
|
muratca58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratca58
o biiip biip sesi benim 406 marka aracımdadanda geliyordu çalıştırınca biraz gidince veya stop edincede geliyordu ama yol bilgisayarında birşey yazmıyordu benim aracımda o ses sorununu düzeltim aracımın sigortalarından birisi gevşek olsugu için yapıyordu hatta yol bilgisayarının sigortasıydı sigortalarını bi kontrol etmeni öneririm ben sigortayı değiştirdim artık ses falan gelmiyor bide arcının motor suyunu kontrol et ondan dolayıda yapabiliyor o sesi.
|
|
2003 Peugeot 406
2.0 HDİ ST BVA 110 HP 250 NM Tork |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
tamam kardesim bi bakayım gerci birkac gündür gelmiyor ama yinede tesekkürler..
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |