![]() |
|
131 şahin ve 225 hp vavssss |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 23:44 |
Kesin akarada el altı rallilere katılmıştır bu.
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bundan bizim ustada vardı :D mered durmak bilmiyordu sonunda pert oldu 2 yıl önce allaha şükür kimseye bişey olmadı da gidiyordu mered :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
var boyle saka makınelerı,gecen gun e5 de gıdıyorum sol serıtte arkamda bmw mı ne vardı bır baktım arkasında bırısı delı gıbı sellektor yapıyor,hafıften aynadan arkayı kolladım bı baktım woswos dedım kac saga dogru :):):) ondekı aracın dıbınde gıdıyor 3-4km sonra ondekı pes ettı yol verdı,wos wos bır uzadı atar yapa yapavayyy manyak dedım
![]() Düzenleyen fatihgg - 11 Nisan 2013 Saat 14:23 |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mıafori fiatın sporu bunlar iyice kurcalamış tam bir şaka makinası olmuş gittiği gibi yol tutup duruyorsa birde süper .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
bir 131 hastasi olarak gercekten iyi toplanmis bir 131 diyebilirim ama miafiori oldugunu zannetmiyorum turkiyede miafioriler tek kapi ve 2000 turbo motora sahip bu araba 4 kapi
gerce yurt disinda 1.3 de dizelide hepsi miafiori diye geciyor
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
evet bu 4 kapıymış dediğiniz gibi tek kapı olması lazım diye biliyorum bir iki tane eskiden oturduğumuz semtte vardı hatta biri yan binamızdaydı tek kapıydı 7-8 sene önce
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
şaka makinası ilginç
|
|
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Emek ve para harcanmış . Siyah olsa daha güzel olurmuş bence.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
fenaymış Salih Abi :) bizim dere boyunda vardı bi tane kırmızı o da kıyaktı :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
mranda ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Araba 10 numarada : ) bide teyp koyaymış iyiymiş :)
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
torpidoda var teyp...ama o teybin altındaki çıkartma bozmuş aracı...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
zannetmiyorum miafiro oldugunu hiçbir hasta gerçek bir makinaya kıyıp bu hale getirmez diye düşünüyorum yinede ugraşmışlar mkolay değil 131 i bu hale getirmek....
|
|
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |