![]() |
|
206 cc almayı düşünüyorum. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
psikologadnan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psikologadnan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 12:43 |
Merhabalar herkese. Ben 206 cc 1.6 almayı düşünüyorum. Forumda bazı problemlerini okudum. ( yağmurda içeriye su akması, tavan problemi, ses problemi gibi) Burada 206 cc sahibi olan arkadaşların tavsiyelerie çok ihtiyacım var. Aracı çok beğeniyorum. Ancak hata yapmak da istemiyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizzat bende vardı bu foruma üye oldugumda vardı araç fena arac degıl su alma konusuna gelince BMW Z4 bile içine su alıyo tazikli su yanlız bu normal suyu kolay kolay almaz yıkama esanasında fitilin ucundan giren sular öyle ahım şahım bi su alma söz konusu değildir ben arkadasıma sattım aracı oda şimdi tekrar satıyor bende ilan güncellemesi yaptım bak gör derim bence
![]() Buda İlanı : |
|
![]() |
|
psikologadnan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psikologadnan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim bilgi için. İlana da baktım. Şimdilik gözden geçirme aşamasındayım. Fiyat araştırması da yapıyorum. Teşekkürler bilgi için. |
|
![]() |
|
CTİKEN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Merhaba arkadaşım bende yaklaşık 5 aydır 206cc 1.6 otomatik kullanıyorum. arkadaşımın dediği gibi en iyi araçlar bile bakımı olmazsa suyu alır içine allaha şükür bende öyle bir sorun yok bende çok araştırarak aldım hatta almadan tazyikli su ile yıkattım su alabilecek yerlerinden sonrasında açılır tavanını kontrol ettirdim çünkü arabanın en önemli yerlerinin başında geliyor hem masrafından hemde satışta çıkarttığı sorunlardan şimdi havaların ısınmasını 4 gözle bekliyorum lakin kışın aldık daha keyif yapamadık ama bi kaç kere üstü açıp dolaştım o zevk başka birşey tabi.seste biraz sıkıntı var ancak cd takıp ayarlamaları yaptıktan sonra orta halli bi ses oluyor. sorunlarına gelince bir kere sorun çıkarttı yolda giderken tekliyordu motor arıza ışığını yaktı ustaya götürüp 60 liraya halletti şuanda maşallahı var. tabi en son lafım biraz lükse kaçıyor 3 kişi binerseniz en fazla 10 km sonra arkadaki isyan bayrağını çekebilir :)) dersen ki ben keyfim için alıcam o zaman hiç durma aramaya başla. araç hakkında sorularına yanıt vermeye çalışırım hadi hayırlısı :)
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
sana söyle özetliyeyim, aracı 2 kisilik dusun, arka koltuk yalandan koyulmus. fitillerine bakımını yapmazlarsa sahipleri zamanla eskiyip su alır ya da kapalı ilen ses yapabilr. yazları zevkli arabadır. cok dikkat cekersin hatta rahatsız bile olabilirsin. piyasada cc cok, sana tavsiyem cabrio mekanizmasını iyi incele ya da bilene baktır. eger tornavida bile degmis ise uzak dur. cabrio satın almak icin yanlıs zaman onu da unutma yaz geldi herkes cabrio araba arıyor..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
+1
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |