![]() |
|
Sanırım Fan Müşürü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
moonlord ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 11:04 |
Arkadaşlar aracım 106 XR 1.4. 1998
Öncelikle aranıza yeni katıldığımı belirtmek isterim. Aracım da dün şöyle bir problem çıktı. Sabah işe giderken aracım daha ısınmadan fan açtı ve durdu. Biraz gittikten sonra tekrar açtı. Işıklarda beklerken hala tam ısınmış değildi fakat kesik kesik fan açıp kapanıyordu. Hararet göstergesinde ise ibre normal sıcaklık noktasına bile ulaşamadı. Gün boyu aracım fazla ısınmadı yani ortaya çizgiye gelmedi hiç. Daha önceleri uzun yolda hep düşüyordu hararet ama şehir içinde ise normal çizginin bi üstündeki çizgide fan açıyordu. Aklıma fan müşürü geliyor ama birde sizin fikrinizi almak istedim.
|
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
motor suyu tam mı?
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
MÜŞÜR ARIZALI OLDUGUNDA GENELDE FAN ACMAZ SANIYORUM YİNEDE SENİ YANILTMAK İSTEMEM
MEV347 ARKADASIMIZ MOTOR SUYUNDAN BAHSETMİŞ AMA SU BİTİK OLSA HARARET YÜKSELİCEKTİR NORMAL DİYORSUN YA ELEKTRİKSEL BİR ARIZA YADA TERMOSTAT
|
|
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
|
![]() |
|
moonlord ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Evet tam havasinada baktim peoblem yok
|
|
![]() |
|
Valla bilemedim ne arizali oldugunu :)
|
|
![]() |
|
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
Bİ GÖSTER BAKALIM ÖGRENİNCE BİZEDE BİLGİ VERİRSİN...
|
|
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
sigortasını ve kablolarını kontrol edin.temassızlık olabilir.
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar dün iş çıkışı uğradım elektrikçiye ve dediğim gibi fan müşürü arızalı cıktı. 20 TL'ye orginal olmayan buldum ve taktık düzeldi. Ayrıca uzun yolda giderken düşen hararetin sebebi de termostat olduğunu teyit ettim ustadan.
İlginiz için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |