![]() |
|
EGZOZA BLOW OFF BİR BAKIN |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Memed8572 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Memed8572
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 08:43 |
||
VİDEOYU İZLEYEMEYENLER İÇİN YOUTUBE LİNKİ : http://www.youtube.com/watch?v=2J-q_5SYII4 BU OLAY BENİM COK HOSUMA GİTTİ BUNDAN 3HAFTA ÖNCESİNE KADAR GİTTİGİDİYOR'DA BU GÖRDÜGÜNÜZ PARCA 28TL GİBİ BİR FİYATI VARDI. ALMAMIŞTIM ŞİMDİ ALMAYA KARAR VERDİM AMA BULAMADIM BU PARÇAYI SATAN BİR SİTE. SİZİN FİKİRLERİNİZ NEDİR ? SADECE EGZOZA TAKILAN BİR PARÇA BU ISLIK SESİNİ BAŞARABİLİR Mİ DERSİNİZ ?. |
|||
Peugeot 1.6 XT 2001
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() Hocam bende hafta sonu bu egzosları taktım aynı sesi veriyor suan ıslık sesi çiftide bağlı durumda 4bin devirden sonra ıslık sesi var hem cok hos hem farklı ıslık seside değil cok farklı hemen hemen blow of sesine yakın
|
|||
![]() |
|||
Memed8572 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Memed8572
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sadece egzozları taktırınca mı 4binden sonra ıslık sesi duyuyorsun hocam. ?
Öyleyse ne kadara mal oldu sana bu ıslık sesi hoşuma gitti benim :) |
|||
Peugeot 1.6 XT 2001
|
|||
![]() |
|||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
||
adamın arabası turbo hala egsozdaki ıslık sesinden bahsediyor..
![]() kardeşim taksana blow off valve.. |
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
aynen conywaynen :D
![]() |
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
||
Bencede tak bi blow
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
||
pratik bir yöntem
|
|||
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
|||
![]() |
|||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
||
tüpçü kamyoneti gibi gez sonra..
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
malesef o videodaki ses gerçek sesi değil :)
gerçek sesi budur :) Düzenleyen Aziz - 10 Nisan 2013 Saat 12:17 |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
Egzosları arkdasım hediye etti taktırmasına da 40 TL verdim oda arkdastı tekrardan boru falan cekt ama yaptırmaya kalksan 150 gözden cıkar en az :) yanlız egzoslar farklı hepsi öle ses vermez alırken dikkat etmen gerekir
|
|||
![]() |
|||
||
hocam oda var ama takmıyorum ne o apaçi gibi nişanlımla geziyorum ben bu aracla yakışı kalmaz blowoff bide burda her turbo olan aracta var gına geldi artık :)
|
|||
![]() |
|||
||
+1
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Memed8572
||
Güzel tatlı çevreyide çok rahatsız etmeyen bir ses taktırınca paylaşımını yapacagım :=)
|
|||
Peugeot 1.6 XT 2001
|
|||
![]() |
|||
||
hocam senin artık super car alma vaktin gelmiş..
![]() |
|||
![]() |
|||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
||
süpersprint egzos diye marka varmış çok met ediyorlar hem performans arttıyor hem hoş ses çıkartıyor hemde TÜV onaylımış bilgisi olan var mı
|
|||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|||
![]() |
|||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
||
şu ss dedikleri egsozlar işte ![]() ![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |