![]() |
|
hararet göstergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efekentli09 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2013 Konum: anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efekentli09
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2013 Saat 22:34 |
arkadaşlar hayırlı akşamlar öncelikle bugün şehirler arası yolculukta motor stop ışığı yandı aynı zamanda yanlış bilmiyorsam hararet gösterge lambası yandı. bundan öncede hararet göstergesinin uzun veya kısa yolda hiç 70 in üstünde olduğunu görmedim hatta bazen 70 civarındayken kısa sürelü motoru kapatıp açmamla hararet bir süre en dipte olurdu. bugün yolda giderken bir kaç kez stop lambası yandı söndü durduk devam ettik bir süre yanmadı filan yol üstünde sanayide ustaya gösterdik termostat arızalı devirdaim sürekli çalışıyor motor ısınmıyor dedi. böyle devam etseniz bir sıkıntı olmaz sadece daha fazla yakarsınız dedi bu durum için düşünceleriniz neler yarın kendi ustama götürecem gitmeden önce bilgim olsun istiyorum konuyla ilgili şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
|
|
2003 206 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Haydut06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 hafta önce benim başıma geldi bu sorun. 2 yıldır kullanıyorum aracı 1 kez hararetle ilgili sıkıntım olmadığından bakmak aklıma gelmedi. araçtan tuhaf bir ses geldi göstergeye baktım Stop lambası yanıp sönüyordu hararete baktım ibre sonda aracı sağa çektim su kaynatmış ve olduğu gibi suyu dışarı atmış kaputu açtım araçtan dumanlar çıkıyordu dedim gitti güzelim araba :) aracı sabah çalıştırmak istediğimizde hararet hiç bir şekilde inmemişti.
contayı yakmamışız hararet müşürü değişti termostat görevi yerine getirmediği için su kaynatmış ve acil durum stop yani diyor artık .) 120 km yi geri dönmek zorunda kaldım termostat içerisindeki suyu aldılar ve bu seni bu şekilde ankaraya götürür dediler ama dönemedim .))) gözüm hararette 110 a kadar çıktı ve bir anda sona dayandı ibre yine su kaynatmış yine dumanlar çekici sanayi vs sonuç tekrar müşür değişti termostat değişti işçilik dahil 300 tl gibi bi rakam ödedim. geçmiş olsun diyeyim ihmal etme bir an önce ustaya baktır |
|
![]() |
|
efekentli09 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2013 Konum: anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efekentli09
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bugün 5 saat git 5 saat gel 10 saat yol yaptım hararet gibi bir sorun yaşamadım gösterge sürekli düşük anlamadım gitti daha önce şehir içi kısa mesafe diye hiç önemsemedim hiç stop ışığıda yanmadı bugün güzel güzel yolda giderken o gıcık sesi duydukça şevkim kaçtı:)
|
|
2003 206 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Haydut06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gıcık ve sinir bozucu olduğu kesin :) geçmiş olsun tekrar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |