![]() |
|
Goldmaster kule hoparlör |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2013 Saat 13:41 |
|
http://www.goldmaster.com.tr/profesyonel-ses-sistemleri/s-2145-usb-sd-kart-girisli-profesyonel-ses-sistemi/1398/detay
arkdaslar yukarıda linkteki ürünü almayı düşünüyorum. kullanan, duyan, bilen, yorum yapabilecek olan arkadas varsa sevinirim.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hocam bundan serco05 in kuaföründe var dükkanında buna benzer aynısı hemen hemen fena degıl dukkanda ıyı bass vuruyo LCD TVlerede takılıor sanırım
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
ev kurda denemiştik oda goldmaster di de model değişik baktığımızın 3 hoparlörü büyüktü kıyaslıyacak bişey bulamıyorum ama Çok beğenmiştim ev kurun camlarını zangırdattı ama kendinde hiç cızırtı oluşmadı :) genelde deneme yaptığım şarkı Eminem Ass like that :D dokumnatik paneli de çok iyidi 1850 lira 24 taksitli fiyatı vardı hala almayıda düşünüyorum ama 500 lira vade ödemekte komik :D
Düzenleyen Aziz - 09 Nisan 2013 Saat 14:14 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
iş yerinde olduğum için giremiyorum ama gg de var senin dediğin 3 hoparlörlü olanı 900 tl civarıydı sanırım. bende bunu bi sitede 579 tl ye buldum taksitli fiyatı. uzun süreden beri böle bişey almayı düşünüyordum. 5+1 in kablo kirliliği mağlum, o yüzden söktüm 5+1 i bunlardan alcam eğer yorumlar ii gelirse.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
dinlediğinde ses kalitesi nasıldı aklında kaldığı kadarıyla? gerçi goldmaster dandik bi marka değil ama araç ses sistemlerinde hep jbl pionner falan kullandığımızdan goldmasteri pek bilmiyorum. bası falan ii vuruyomuydu?
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
|
BU TÜR SES SİSTEMLERİ KAPALI ALANLARDA GÜZEL SES VERİR. GOLMASTER MARKA OLARAK ÇOK KÖTÜ DEĞİL, SIKINTI OLACAGINI SANMIYORUM.ZATEN TASARIMI YAPILIRKEN EN BASİT BİR 2+1 SİSTEMDE BİLE BEKLENMEDİK PERFORMANSLAR ALINIYOR. BENCE MEMNUN KALIRSIN....
|
||
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
ev kur dışında bir yerde bulamadım ben ayrıca benim dedğim 1 kulede 3 büyük 1 küçük hoparlör birde bas'ı diğer kulede 3 büyük 1 mid ve dokunmatik panel usb sd kart ve jak girişleri vardı yani toplam 6 büyük hoparlör 1 küçük hoparlör 1 mid hoparlör 1 bas yani 7+1+1 :D gibi bişeydi iyi hatırlıyorum.
Düzenleyen Aziz - 09 Nisan 2013 Saat 17:47 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Benim düşüncem fena değildi bence ideali senin aklındaki tam olarak nasıldı bilmiyorum |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |