![]() |
|
sakınan göze çöp batarMIŞ !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2013 Saat 00:06 |
|||
Arkadaşlar aracımı 1 hafta kadar önce çamurluktaki yamulma ve kaputtaki boya çatlaklarından dolayı boyaya verdim ne zamandır içime dert olmuştu, çürük çarık bir arabaya biniyormuşum hissi yaşıyordum neyse verdik.
2 Gün önce aldım sanayiden, sanayi çıkışı(ankaralılar bilir şaşmaz çıkışında bi benzinlik içinden geçmek durumunda kalıyorsunuz) işte o benzinlikten geçerken pompanın yanında duran amca, ben tam yanından geçerken ÇATT diye kapısını üzerime açmaz mı !! hayır az birşey önümde açsa görüp dururum, tam yanından geçerken açtı hiç bakmamış aynasına gelen giden var mı diye, ben o sinirle arabadan nasıl indim bilmiyorum tam giricektim adama baktım 50 55 yaşında yaşlı başlı adam, dedim yakışmaz bana sinirimi attım içime araca baktım, sağ ayna kırık, boydan boya iz var arabada, eğildim tırnakladım baktım oh dedim çok şükür, çizmemiş sadece iz bırakmış. Elemanın da çıtası kırıldı düştü kapı çıtası. Sadece yeni boyanan sağ ön çamurlukta ince bi çizik kaldı silince, o da boya daha yumuşak olduğundan sanırım. uzun uzadıya yazdım, ama derdimi paylaşayım dedim. Size de kıssadan hisse, çok sakınmayın. Boyadan çıkarken en ufak yerlerine bile rötuş attırdım, 5 dk geçmeden bu geldi başıma |
||||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||||
![]() |
||||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
eyvallah hocam. ya aynaya takılmadım çok, lakin bugün yan sanayi bir ayna aldım 65 liraya onu hallettim çok dert değil. Ancak aracı o kadar uzun zamandan sonra nihayet para denkleştirip boyaya vermişim tertemiz almışım o sevinçle güle oynaya binmişim, daha 5 dk geçmeden bu olunca insanın sinirleri havaya zıplıyor, anlıyorsunuzdur. Yine de dediğiniz gibi, daha büyük birşey de olabilirdi buna şükür ufak atlattık. |
||||
|
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||
Ufuk geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın. Oraya ben de alışamadım hatta birkaçkes ters yöne fln girdim. Aydınlıkevler deki o orta dönüş - gerçi kaldırdılar ama etimesguttaki o orta dönüş ve şimdi şaşmazın içindeki o kavşak ileri derecede anlamsız. Herhalde mühendisler çözemeyip 3 yaşındaki çocuklarına yaptırıyorlar.
|
||||
![]() |
||||
|||
çok teşekkür ederim. aynen hocam ben de anlayamadım gitti koskoca yolun sonu benzinlikten geçiyor, sola girsen ters, sağa girsen dolancaksın, saçmalığın daniskası. Aydınlıktaki nerdeydi orayı çözemedim, ben aydınlıkta oturuyorum da? ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||
Evet orası. Dünyanın en saçma U su orası. Orayı çizen mühendisi tanımak isterdim neyin kafasıyla yapmış |
||||
![]() |
||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|||
Geçmiş olsun vallahi böyle durumlar çok can sıkıyor bende çok sakınırım aynı şey başıma gelıyor ınanırmısınız geçen camdan baktım yenı pasta cıla attık arabayı yıkadım bıde ıslak cila falan derken veletin teki metal tekerlekli oyuncak arabasını kaputumda tur attırıyor şok oldum bağrındım ındım baktım neyaparsın çızılmış yanı acayıp morelım bozuldu çızık gıderıcı pasta kullandım aldı çızıklerı ama oda leke yaptı güneş vurunca bellı oluyor nasıl duzeltce o kısmı bılmıyorum saçma sapan bısey oldu durduk yere demekkı fazla sakınan arkadaşlara tevsiye fazla sakınmıcaz öyle herzaman Allaha emanet kalıcak bırazda :)
|
||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||||
![]() |
||||
|||
Kesinlikle katılıyorum, vızır vızır akan yolu arkana alıp 50 metre içinde en sol şeritten en sağ şeride geçmen lazım Aydınlıkevler'e girebilmek için, kaş yapalım derken göz çıkaracaklar, orda olan kazaların haddi hesabı yok, dediğiniz gibi nasıl iş yapmışlar ben de anlam veremiyorum.
Aynen öyle hocam, ne kadar aman çizilmesin aman şurda ufacık toz kalmış diyerek bakarsan arabaya o kadar bela geliyor başına. Benzerini 2 hafta önce yine yaşadım. Aman bi defa hız cezası yedim 350 lira diye o kadar dikkat ediyorumki kurallara, sarıda geçmiyorum, her şerit değiştirdiğimde sinyalim eksik olmaz, hız sınırlarına katiyen uyarım, kamera olsun olmasın yaya ışıklarında bile yolda kimse olmasın kırmızıda geçmem, geçen gün kızılayda merkezde bi arkadaşı bıraktım dörtlüleri yakıp, çıktık sarıldık o gitti bindm ben de dörtlüyü kapattım yola çıktım abartmıyorum 15 metre sonra polis çevirdi, emmniyet kemerin takılı değil ÇATT yapıştırdı cezayı :) normalde de kemersiz mümkün değil hareket etmem bu ceza yemeden önce de böyleydi zaten, ama genelde hani yoluma çıkarım, ilk durduğum ışıklarda takarım kemeri alışkanlık böyle olmuş. Bu da bana ders oldu zaten artık kontağı açmadan kemeri takıyorum önce :) |
||||
|
||||
![]() |
||||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
geçmiş olsun arkadaşım, verilmiş sadakan varmış.
|
||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|||
Geçmiş olsun Hocam, bende 5 senedir en ufak bi kazayı bırak hiç bir yere sürtmediğim 206'ma geçenlerde gözüme biraz farklı görünsün diye ufak tefek değişiklikler yapayım dedim, film çektirdim, jant kapaklarını değiştirdim app plakaları taktım, aynı gün akşamı, ışıklarda yeşil yanınca amcayla beraber yola girecez diye bi kalkış yaptık yaslandık kaldık birbirimize, bütün hevesim birden yok oldu, Allahtan bişey yok sayılır ufak bi çizik kapıda fark edilmeyecek kadar içe göçtü.
|
||||
![]() |
||||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|||
Ben civicime gittim ufak çizikler için kaput çamurluk ve tamponu boyatmıştım serviste bi dünya para verip. Siteye çektim kıpırdatmadım bile aynı yere sürtmüşlerdi otoparkta
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|||
çok geçmiş olsun
|
||||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
||||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|||
bu kadarla geçmiş olsun nazar çıktı diyelim .
|
||||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||||
![]() |
||||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|||
gecmis olsun
bende senin gibiydim ama artik alistim 8aylik once mersedes aldim kiz gibi cizik yoktu hanima devrettim sen kullan rahat araba 206 gibi sert degil dedim 5 ay gecmedi arka tampona surturmus birisi, bir baskasi arka camurluga vurmus, bir baskasi anahtarla kapiyi kazimis, hanim on tamponu duvara surturmus otoparktan cikarken
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
comolokko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2011 Konum: afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı comolokko
|||
arabamı şerefsizin biri boydan boya çizmişti.rötüş boyası zımpara pasta derken eski haline kavuşturdum.daha 3 gün geçmediki aynı yerin 1 karış üzerinden başka bir şerefsiz çizmiş boydan boya.arabadan soğuturlar adamı şerefsizler.
|
||||
2006 407 2.0 excutive premium benzin
|
||||
![]() |
||||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|||
geçmiş olsun. çok can sıkıcı bir durum.
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|||
belki ayni serefsizdir
|
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.
Valla kansız çok, ben de aldığım hafta evimin otoparkında 3 yerine çizik atmışlardı uzunca :) Yaptıkları kul hakkına girmek, farkında değiller. Ne emeklerle kazanılan paralar harcanıyor oraya hiç düşünmüyorlar. Hani kaza olanlara diyecek laf olmuyor bazen adı üstünde kaza, ama eline anahtarı alıp çizenler yok mu cinayet sebebi. Arabam çok yeni değil sonuçta 2000 model ezikdi çizikdi oluyor, ancak ilerde 0 araba alırsam ve özel otoparkım olmazsa kesinlikle branda alcam ve hiç üşenmeden hergün takıcam üstüne, bu ülkede başka türlü koruyamassın mahalle çocuklarından ya da üstteki bazı arkadaşların muzdarip olduğu şerefsiz tiplerden |
||||
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |