![]() |
|
307 angel halka montajı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2013 Saat 23:04 |
Enfes olmuş fakat biraz shop faktörü mevcut gibi,bana mı öyle geldi bilmiyorum.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer öyleyse niyeti bozdum mükemmel ötesi,angel halkaların ebatları çok önemli yalnız,rastgele alamayız,ölçüleri ile ilgili bilgisi olan var mı ?
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Orjinal farı açmak çok zor ve zahmetli.Ben açtım kararttım güzel oldu ama çok uğraştırdı.Belki yan sanayi farların silikonları o kadar kaliteli değildir ve açması daha kolay olabilir.O yüzden yan sanayi alıp onlara işlem yapmanı öneririm,hem orjinalleride durmuş olur
|
|
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
![]() |
|
to Onurazgin : onu ben hallederim değişik bi sıvıyla açıyorum farları :) sen sadece angelların boyutlarını öğren gerisini ben halledirim :) yerleştirmesi ve bağlaması bana ait :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Salih abim ebay üzerinden aldım,içeriği ve sıvıya ait kimyevi bilgilere sahip değilim fakat farkettiğim durum şu fara ait orjinal silikonu bir nevi eritiyor,ona ait bileşenler var diye tahmin ediyorum,3 çift far için yazıyordu,2 çift açtık 1 çifte yetecek kadar var tahminim onu da bu projeye ayıracağım gibi.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
yana döne adını aradım da ofisteki bilgisayarda heralde bulur bulmaz yazacağım :)
Florasan bence çok hoş olmaz standart angel daha hoş durur gibime geliyor fotoğraftaki gibi.. Tek öğrenmemiş gereken kısa ve uzunun olduğu daire çapları :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
tahminim 105 ve 88 mm ya da 88-75mm kararsız olmasam şimdi alacağım.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
izopropil + bir kaç etken madde daha yazıyor bende ki üründe.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Farı açmak o kadar korkulacak birşey değil ki sanayi tipi fönle gayet kolay açılıyo. Bazı farlarda tırnak oluyo ama yinede zor bi iş değil açmak. Angel halkalara gelince florasan bencede daha canlı duruyo, led olanlar zamanla soluyo ama florasanında kırılma riski var, kırılanını veya yapıştığı yerden çıkanı çok gördüm ondan sağlam sabitlemek lazım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |