![]() |
|
Yakıt Labası Sönmüyor! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kayahan84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: 41500 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kayahan84
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2013 Saat 16:33 |
Arkadaslar merhaba, dun yolculuk esnasin da mazot isigi yandi yandigi gibi petrole gittim 20 tl'lik mazot aldim kontagi cevirdigim de mazot ibresi hicbir sekil de hareket etmedi ve mazot isigi sonmuyor. Notmal de 20 tl mazot attigim da isik sonmesi ibrenin de yukari cikmasi gerekirdi. Mazot az gelmistir diye 20 tl daha attim maalesef yine hicbi hareket yok. Sorun ne olabilir??
|
|
Pegout 206 1.4 Hdi 2005 Sporty
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla arkadasım ben bu konu hakkında prof bi bilgim yok ama senin yerinde olsam bi 50 tl lik daha yakıt alırdım. daha önceden başıma geldi bi noktası var şamandıranın oraya kadar bazen böle 10-20 liralık yakıt alınca duymuyoo şamandıra takılıyomu noluyoo bilmiyorum. bi 50 tl yi dene olmadı. arka koltukların altında siyah bi tencere kapağı gibi yer var onu açıp bi bak istersen. ben olsam ustaya gitmeden bunları yapardım kolay gelsin
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
kayahan84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: 41500 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kayahan84
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sagol arkadasim olmadi dedigin gibi yapacagim. Arka koltugun altin da tencere kapagi dedigin sey nedir tam olarak? Ne ise yarar
|
|
|
|
![]() |
|
kayali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
20 tl yaklaşık 4 küsür litrediyo ve 7lt altında olunca şamandıra algılamıyor deniliyor birde şöyle birşey var bunu yeni keşfettim aracı çok yol katetirmeden 20 tlik mazot alırsanız algılıyor ama yol yapıtıktan sonra mazot alırsanız ibre değişmiyor
|
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
bazen ibre yada şamandıra takılabiliyor.sonra bazen kendi kendine düzeliyor.tabi bunlar varsayım.sizin belkide başka bir sorunda olmuş olabilir.bir süre gözlemleyin sonra gerekeni yapın.
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Tek seferde 7 litre üstü bir mazot alın düzelecektir diye düşünüyorum hocam. Şamandıraların 7 litre takıntısı var o nedenle bende de bir kere böyle olmuştu. |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Çok uzun süre 100 TL altı mazot aldım bir dönem ve sonra iki kere fullesem de ibreyi yerinden oynatamadım
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kayahan84
Hepiniz sagolun arkadaslar bu zamana kadar problem yoktu birden oldu bugun cok yagmurluydu cikmadim yarin 50tl mazot alip deneyecegim ;) durumu bildiririm hepiniz sagolun;) hayirli aksamlar
|
|
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
bir defada 8 litrenin üzerinde yakıt almanız gerekiyor. yoksa algılamaz
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |