![]() |
|
206 Deadlocking Kapıların Otomatik Kilitlenmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yuluseus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2013 Konum: tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2013 Saat 14:23 |
Merhaba
Benim aracım 206XT 2005 model. Aracımda belirli bir hızı aşınca kapılar kendiliğinden kilitleniyordu. Bir süredir kapılar kilitlenmiyor.Kumadandan kilitlenip açılıyor, ama hareket edince kilitlenmiyor. Bu özelliği kapatmış olabirlirmiyim. Birde dikkat ettim merkezi kilit açıkken "kapı kilitleri açıkken" ön sağ kapı içerden açtığımda sürücü ve arka kapıları kilitliyor. Şimdi sağ ön kapıda sorun var gibi geldi bana. Bu özelliği açık kapatmak için ne yapmak gerekir. |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
içerde bilgi ekranın orda klit düğmesi varya, o düğmeye basılı tuttuğudan aktif veya pasif hale getirebiliyosun. ama hareket halindemi yapman gerekiyo yoksa dururkenmi hatırlamıyorum artık deneyerek bulursun kolay gelisn.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
yuluseus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2013 Konum: tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
benim aracımda konsolda o düğme yok sadece 4 lü flaşör düğmesi var. yeri gelmişken o düğmede takılabilrimi
|
|
![]() |
|
kayali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
kapıları kilitme tuşuna basılı tutun belli bir süre sonra bir ses duycaksınız o aktif oldu demek
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |