![]() |
|
106 Rolanti Sensörü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selammedikal3434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2013 Saat 12:33 |
S.a arkadaslar aracımda stop etme sorunu vardı makinaya baglatmaya gittigimde usta bana baglatmana hic gerek yok rolanti sensorun arızalı dedi. Rolanti sensörü aldım orjinal magnettı morelli marka. Sensörü taktırdım fakat hala aynı sorunla karsı karsıyayım. Peugeot Berk servisine girdim bakırkoyde map sensorun arızalı dedi yani oksijen sensörüm bozukmus sanırım bi 200-300'de ona harcayacagım.
Rolanti sensorum bosta kaldı sıfırı 300 lerde. Ben fıyat bıcmeyı dusunmuyorm ihtiyacı olan arkadas soyler fıyatını verırım. Tabi öldürmemek sartıyla cünkü bende para verdimde aldım |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iide böle bi durumda o sizi yanlış yönlendiren ustanın başına çökmedinizmi? böle bişey mi olur aradas hem sen makinaya bağlatmayı teklif ediyosun o sana gerek yok rolanti sensörünü değiştir diyo, değiştiriyosun sorun çözülmüyoo.. o ustayı ben naparım varya ....................................
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
selammedikal3434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece ustada değilki burda forumdada sordum konusu var burda bakablirsin. Bi kac arkadas yardımcı oldu rolantı sensoru dedi herkes hata yaptım 50 lira verip makinaya baglatmamakla
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Kocasinan sanayide 20 liraya bağlattım makinaya haftasonu. Rölantisini falan gördüğümüz makinadan bahsediyorsanız.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=28007&KW=&PID=412990&title=stop-etme#412990
konun bu değilmi? ben bu konuda somut olarak rolanti sensöründen bahsedildiğini görmedim sadece bi arkadas 70 tl lik bi malzemeden bahsetmiş dene demiş. gerçi parçacıya ver parçayı takıp denicem olmazsa geri getircem dersen ne der bilmiyorum ama. yazık olmuş 300 tl umarım ii bi fiyata satarsın hem senin işin görülür hem alanın. ama bence sen o ustanın başına bi çök
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
aynen kardesım konum o. Yalnız o 70 lira dedigi rolanti sensörü magnetti morelli degil. Ben sorunum o diye kredi kartımla aldım 340 tl'ye. Fakat oksijen sensörüm arızalıymış onunda 100 liraya olanı falan var ama orjinaline 230 lira cektiler. Yan sanayiye kacmak istemiyorum acıkcası
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
Oksijen sensörünü yan sanayımı alıyım dıyosun ?
|
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Kardeş ben sana özelliklede denettir dedim. Ben kutusunu gördüm 70 liraya aldım magnetti marelli rolanti sensörü. Hadi benim tanıdıktı gelişine verdide o kadar olacağını sanmıyorum bi sor. Ayrıca düzelmediyse parçacı nasıl iade almıyo ben eksoz bile hoşuma gitmedi söktürüp eskisini taktırdım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
Arkadasım dalgamı geçiyosun? 340 nerde 70 nerde. Ara peugeot servısını sor 70 liraya orjinal magnetti bulursan bu isin ticaretini yapalım seninle ? Elektronik parca alıyosun denettir demeyle olmuyor. Parcacıdan parcayı alıp ustaya taktırıp denettirmeyle servis parçayı geri alırmı sanıyosun ? Burdan böyle konusmak kolay. Ara Peugeot Mepa veya Berke'yi sor fiyatını. Ne 70'ınden bahsediyosun sen
|
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-rolanti-valfi-peugeot-106-gti-citroen-saxo-19202q-86330911/detay/ sadece bunu bulabildim magnetti olan araştırmaya vaktim yok, 340 nerde bu nerde o zaman. istersen parçacının telefonunuda hafta sonu alıp yazarım. Neyin kafasını yaşıyon. Senin ustan daha rolanti sensörünün arızasını anlayamıyosa sende döne dolana ona gidiyosan o bambaşka bi sorun. Ayrıca iade almayan parçacı derken ona adamı sanayide tutarlarsa öperler derim ben. Senin ustan yanlış parça alınca tamam dursun bu aldık artık mı diyo geçin bu işleri. Takır takır geri veriyorlar. Sanki bana kullanıldığında eksiliyor bu meret. Denersin olmaz verirsin yani bunu sanayide yapmayan mı var. Benim çevremde sanayici, bende haftanın 3 günü sanayideyim en az. Sanayinin yolunuda biliyorum yordamınıda böyle gelip dik dik konuşmakla olmuyo burada. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
Aradım arkadasım VDO marka bu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Orasını bilmiyorum ben yazana göre baktım hemen link attım sadece. Onu geçtim bak hocam benim sana kastımda yok zarara uğramanıda istemem. Konunada yazdım bi denettir diye. Herşeyi geçtim fiyat falan tamam doğrudur o yada bu şekilde alınmış bu peki Ustan nasıl kabul etmez suçunu madem arızalı değil niye değiştirdin be adam ben akıl parasımı ödeyim o kadar paraya yazık değilmi demiyomusun. Parça hemen ikinci el olacak bi parçada değil denendiğinde birşeyde kaybedilmemiştir. Gidersin ustam bu uymadı al gülüm ver gülüm bu kadar basit. Gerçi bunca zaman sonra yaparmı onu bilemem |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |