![]() |
|
306 1.8 xr |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
dieelf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2012 Konum: asdasd Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2013 Saat 11:14 |
||
ıyı gunler arkadaslar yenıden aranıza katıldım 2 ay once satmıs oldum 206xs(ılk aracım) den sonra dun 2. olarak 306 xr aldım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-otomatik-full-116808168/detay aracı yakın bır dostumdan aldım aracın herseyını bılıyorum sıze 3 sorum olcak
1.sı arac otomatık vıtes 4 vıtese atmıyodu rızede usta bulamadıgımızdan dolayı mersınde bır ustaya yolladık yapıldı geldı lakın 4 atıyo ama cook yuksek devırde arada atmıyo bıle artı olarakta 1 2 3 vdes gecıslerınde araba hafıf hopluyo ustaya sordugumda arabanın mersıne gelmesı gerekıyo dedı 2. olrak arcta jant lastık eksıgı var bbs tarjı jant takmayı dusunuyorum sızce sıkıntı yasarmıyım 15 veya 16 ınc 3. olarak 306da kronık problem var mı 206 gıbı saygılar.. |
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hoppala 206 nın ne problemi varmış?
![]() |
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
dieelf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2012 Konum: asdasd Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
||
mesela aırbag lambası gerı vıtese gırıste gırmeyınce bosa al bıre tak yenıden gerıye tak ınanın ıse yarıyor artı ucan sunroof bunlar benım basıma gelenler :D ama ınanın memnundum cook su eksıltıyo dıye sattım :) |
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
Allah Allah bu dediğin problemler benim 206 tıda yok! acaba benim araba 206 mı değil ![]() şimdi bu dediklerin 206 ların kronik sorunlarındansa, bütün 206 larda da olması gerekir dimi? ama bende yok. bu geri vites muhabbeti her araçta genelde olur. 1e takamana gerek olmaz girmeyince debriyajı ayağından çek tekrar bas girer. Uçan sunroffu gene 2 senden beri bu forumdayım hiç duymadım. ![]() ![]() bunlar seninde değin gibi senin başına gelenler bencede. emin ol 206nın böle kronik sorunları yok saygılar..
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
||
haklısınız ne dıyım ıns hıc bırı basınıza gelmez kazasız gule gule kullanın 206nızı:)
|
|||
![]() |
|||
||
saolun, amin, sizde kazasız belasın kullanın 306nızı
![]() |
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
||
saolunn
|
|||
![]() |
|||
||
arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum :)
|
|||
![]() |
|||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
||
bana denk geldı o zman 306ım hakında yarom yapcak arkadas arıyorum :)
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |