![]() |
|
2005 307 XT Otomatik LPG sarfiyatı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
MertMurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertMurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2013 Saat 02:48 |
Merhaba arkadaslar aracımı yeni aldım 2005 model 307 xt otomatik Atiker sıralı sistem gaz var 33 litre gaz alan bir tank var simit diye tabir edilen cinsten sanırım
84 tl ye doldu 250 km şehiriçi yol gittim klima acık kullandım hep.
bana biraz fazla gibi geldi görüş ve önerilerinizi alabilirmiyim
şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
MertMurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertMurat
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar Yazmayı unutmuşum Arac 1,6
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracının yakıt sarfiyatı çok fazla ayar yaptırmanız lazım,1.6 16v triptonik benim de aracım,80TL gaz ile 340 km ş.içi yakıtım var.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
cezmi3458 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cezmi3458
benim aracımda 2004 1,6 xt 110 bg atiker sistem takılı şehir içi ortalama 27 krş falan yakıo sizin araç hesabınaza göre 34 krş falan yakmış biraz fazla
|
|
307 1.6 XT 110hp
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Kesinlikle çok fazla yakıt var 27-30 krş arası ş.içi makul olan değerler.
Düzenleyen fexzi - 07 Nisan 2013 Saat 17:59 |
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertMurat
Yanlız ben ilk defa otomatik araç kullanıyorum sanırım biraz fazla basıyorum gaza ayagımın ayarı yok
ama yinede bi gazcıya gitcem teşekkürler |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertMurat
Ayarları yaptırdım gazcıda yuksek oldugunu soyledi bakalım ne olcak bundan sonra gelişmeleri yazarım
ilginize teşekkürler |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertMurat
83 tl 340 km şehir içi
|
|
![]() |
|
ideal değeri tutmuş
![]() |
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
altugg34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
İstanbul'da olupta Lpg'li 307 ile şuan şehir içinde kaç TL 'lik Lpg ile kaç km gidiyorsunuz ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertMurat
İstanbuldayım ancak gittigim yol itibari ile trafik tersine akıyor yani herkes gidiyor mersine ben gidiyorum tersine gibi :) haliyle trafikten etilenmiyorum basıp gidiyorum
üstelik bir de sabah cok erken saatte cıkıyorum aksamda 4 civarında serviisler cıkmdan yola cıkıyorum ki trafik sıfır gibi :) ve sonuç ortada 24 kuruş |
|
![]() |
|
Umut06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Arkadaşlar şehir dışına çıktım 1500 km yol yaptım, 100 km'de yaklaşık 10 litre lpg tükettim ancak 200 km şehir içi var ve şehir dışında hiç 90'la kullanmadım...
Araç 2005 307 1.6 otomatik, biraz fazla yakıyor gibi?!? LPG dışında kontrol ettirmem gereken yer var mı acaba??? |
|
![]() |
|
altugg34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
MertMurat ; cevabınız için teşekkür ederim.Benzin göstergesi düşmesi sorunu sizde de var değil mi ? Atikerden genel olarak memnunmusunuz ? Arıza lambası yanması gibi sorunlar oluyor mu ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertMurat
BEnzin gostergesi düşüyor evet her gaz alışıma 20 tl lik benzin alıyorum. Bugun merak ettim bu depoda kac litre benzin var acaba diye fulletiyim dedim bu aracların deposu kac litre bilmiyorum ama 25 litre benzin aldı ve fullendi 45 lite falan olsa şimdiye kadar 3 kere gaz aldım 60 tl lik benzin koymuş oldum aracı aldıgımda 112000 idi
240 tl gaz + 60 dabenzin aldım bugune kadar bugun aldıgımı saymıyorum gosterge suan 113125 idi sanırım |
|
![]() |
|
Umut06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
kendi mesajıma cevap vereyim... aracı LOVATO sevvisinde ayara soktum, 10 dakika süren ve ücret ödemediğim ayardan sonra Şehir içi 30 km/saat ortalama hızda 34 litre lpg ile 340 km yol yaptım... 100 km'detam 10 litre yakmış oldum |
|
![]() |
|
mustange ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
arkadaşlar bana bir çözüm yolu gösterin. ilk defa araç aldım pek anlamam 307 bva xt atiker sıralı sistem var. şehir içinde 50 tl lik gazla 130 km ancak gidiyor. gaz ayarı en düşükte olduğunu söylediler sanayide. ne yapabilirim. Artısı birde ikinci gaz alımlarımda benzinde bitiyor yani her iki gaz alışımda birde benzin alıyorum 20 tl lik. ne yapabilirim artık gaz lambasına bakmaktan bıktım ne kadar çabuk bitecek bu sefer diye. neyini değiştirmek lazım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertMurat
Son 1 hafta içinde 50 tl ile 140 km şehir içi
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bende aynı motor, otomatik C3 ile 20 Liraya 51 km gidiyorum.
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
aynen 1.6 206 ile 50 - 60 km arası gidiyor. 60 tl gaz ile de 210 km gidiyor. bobin ve baskı balatayı değiştirsem daha da düşer.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Şehir içi kullanımı çok şey etkiler. Sen uzun yok değerlerine bak.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |