![]() |
|
benzin deposundan yakıt sızıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
otobanfaresim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı otobanfaresim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2013 Saat 22:30 |
Selam arkadaşlar. Bugün aracımın deposunu fulledim. 4-5 km gider gitmez bir de baktım ki aracın benzin dolum yerinden şarıl şarıl benzin akıyor. Kontağı alıp benzin dolum kapağını açtım. Dakikalarca benzin akmaya devam etti. Öyle çok aktı ki arabanın altı benzin doldu. Sanayiye götürdüm. Hava geri dönüş borusu iptal edilmiş dedi. o boruyu söktü yerine tornacıdan yeni boru yaptırıp taktı. Fakat pek içime sinmedi acaba sorun başka bir yerden kaynaklı olabilir mi? Usta tekrar fulle sorun olmazsa tamamdır dedi kontrole gelirsin dedi. Ama tekrar yüklersem yine benzin akarsa baya riske girecem olur da bir izmarite denk gelirse MaazAllah sizce ne yapmalıyım?
|
|
pejo
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |