![]() |
|
Amatörce yaza hazırlık, Klima ve havalandırmalar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2013 Saat 12:35 |
....
Düzenleyen hLL 206 - 11 Nisan 2013 Saat 06:00 |
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel başlangıç hepsini sökmek zaten biraz zor biraz ise genel işçilik seviyesi işler genede güzel iş çıkartmışsınız tebrikler :)
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
Bende düşünüyorum elinize saglık güzel temiz olmus :D
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Nigrin'in kalitesini bilmem ama unlu bir markadir. En azindan burada.
Elinize saglik. Düzenleyen koliva - 06 Nisan 2013 Saat 13:40 |
|
![]() |
|
Sağolun. Elimden geldiğince yapmaya çalıştım işte. Dediğiniz gibi Nigrin ünlü bir marka ve çeşitli bir çok ürünü mevcut. Nigrin' in kalitesinden ben memnun kaldım tavsiye ederim. Diğer ürünlerini de deneyeceğim.
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
bizim araçların polen filitresi koton herhangibir sıvı temasında filitrenin gözeneklerini kapatacak ve hava geçişi azalacaltır performasn düşer. hatta filitre komple tıkanırsa evaparatör üzerinden hava geçişi olmaz bunun sonucundada buz tutar soğuk gaz kompresöre gider ve kompresöre cidi zaralar verir
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
Bilgi için sağolun. Filtreye hiç sıkmadım desem yeridir. Fotoğraflardaki gibi filtreye girişi ve etrafını temizledim. |
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
nasıl çıkardın havalandırmaları
|
|
![]() |
|
Tornavida yardımıyla çıkartabilirsiniz. Hatta elle bile çıkabiliyorlar. |
|
![]() |
|
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
güzel bir çalışma olmuş benimde niyetim var temizlemeye bi şekilde söktüm de geri takerken bir yerleri kırılır diye çekiniyorum açıkçası temizlenmesi kazım.
|
|
![]() |
|
Yok ya kırılacak kadar zayıf plastik göremedim ben. Çekinmenize gerek yok |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
ben bu parçaları söküp bulaşık makinesinde yıkamıştım. tam süper olmuştu..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |