![]() |
|
206'ya 16 Jant Olur mu_? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hasan Emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasan Emre
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2013 Saat 09:53 |
Arkadaşlar,
Benim arabam 2001 Model 206 1.4 XR üzerinde 13 inç lastik var bir arkadaşımdan gene 206 çıkması 205/45/16 jant ve lastik alacağım fakat yay vs. aracımda yok. Benim sorum ise; bu lastikler arabadan dışarı çıkar mı_? ve arabaya 5 kişi bindiğimizde jantlar sürtme yapar mı_? cevaplarınızı en acil şekilde bekliyorum bugün almam lazım şehir dışına çıkacağım 3 hafta yokum o 3 hafta içerisinde jantların satılma ihtimali var. Teşekkürler. . İyi Günler. . |
|
Peugeot 206 1.4 XR Presence
Peugeot 207 1.6 HDI Dynamıc :) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 17' bile olur sıkıntı olmaz yanlız camurluklardan bır parmak actırabılırsın sıkıntı yasamazsın bence benim kuzende 17' vardı fenada durmuyordu sürtme yaptıgını tam hatırlamıyorum ama sıkıntı cıkarmaz hafif de yere basarsın aracı
Şimdden hayırlı olsun
|
|
![]() |
|
Hasan Emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasan Emre
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alper Bey,
Çamurluklardan 1 parmak açtırabilirsin demek ne demek. . |
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Lastiğin tam üst tarafından dıs tarafa dogru havayla acıolar bı zararı olmuyor cok hafif actr ama belkıde gerek kalmaz benim arabada 18' var öle büyük bi sıkıntı yaşamıyorum
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
ben 205/40 17 kullanıyorum geçenler 6 kşi bindik kesinlikle sürtme yapmıyor spor yay var. eğer tam tur direksiyon çevirirsen davlummaza hafif sürtüyor. alacağın 16 inç jantın tabanı kaç inç acaba
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
benim tavsiyem 205/45/16 yerine 195/45/16 daha iyi olacaktır
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasan Emre
lastik tabanı 205 diye yazıyor inçi bilmiyorum lastik alıcak param yok şuan olanı kullanmaya çalışıyorum inşallah değme sürtme yapmaz. .
|
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
büyük ihtimalle sürtme yapmıcaktır. ama direksiyon tam turlarda süretecektir. Mümkün olduğu kadar tam tur yapmamaya çalış.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |