![]() |
|
Debriyaja basınca kesilen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2013 Saat 17:59 |
Aracımdan tırrr tırr tırr rolantıde sesler gelıyor. debriyaja basınca komple ses kesiliyor. bugun aracı servıse bııraktım. 2 gün sonra alacam şanzımanı dağıtıp bakacaklar. bir fikri olan varmı acaba ? başına gelen varmı ? neydendir ney değildir. herkes bişey söylüyor. kimisi o ses geçmez diyor kimisi debriyaj bilyesidir diyor.
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın ilk calıstırdıgında rolantıde mı yapıyo ısındıktan sonra kesılıyo mu yoksa devam edıyormu |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
dreamcast87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dreamcast87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konuyla ilgili genel araştırmam sonucunda bende debriyaj rulmanı sonucuna vardım hocam. Hatta servisime sorduğumda oda volant dedi... debriyaj bilyesi ve volant aynımı yoksa ayrı şeylermi bilmiyorum ama ikisinden birinden geldiği kesin... Sonuca varınca bizleride bilgilendirirseniz seviniriz.
|
|
![]() - AIRBUS A307 - Peugeot 307 1.6 HDİ 110 HP 2006 |
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 gün sonra çıkınca detaylı bilgileri yazarım. umarım sorun hallolur.
soğukken daha belli oluyor ses tabi ama dikkatli dinlerseniz zaten ısınıncada oluyor.. hatta giderkende geliyor.. genelde şahinlerde duyardım. benimde başıma geldi. umarım daha önce çözen birisi yardımcı olurda içim rahatlar. |
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
debriyaj bilyası olma olasılıgı yüksek
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bende debriyaj bilyası diye biliyorum. İşyerinden arkadaşın accentindede vardı debriyaja basınca kesiyodu sonradan yolda ayağını gazdan çekincede ses yapmaya başladı söküldü bilyadan çıktı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |