![]() |
|
106 QickSilveR direksiyon kutusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2013 Saat 11:14 |
Arkadaşlar aracımın yürüründe el atmadığım hiç birşey kalmadı neredeyse dün itibariyle. Ama hala bi tıkırtı geliyo çukurlarda. Ustam direksiyon kutusu nasıl dediğimde ne iyi ne kötü o yapıyo sesi dedi. Şimdi ben buna takmış durumdayım maliyeti nedir ne yapmam lazım, bi ara görmüştüm ama incelememiştim fırsat bulup tornacıda boru falan sağlamlaştırıyolardı sanırım aradım bulamadım konuyu. O sesde gittiğinde sıfır araba gibi olaca hiç ses gelen yer bırakmadım bir tek o tıkırtı kaldı
![]() |
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç yaptıran yokmu
![]() |
|
![]() |
|
tanzara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben yaptırdım. Direksiyon kutusunu yapan yerler var. Ortalama 150 tl ye yapıolar. Takıp sökmesi de bi 100 tl tutuyo. Yani senden bi 250 tl çıkar. Ama bence onu yaptırmadan önce bi amortisörlerini de kontrol ettir. Eğer amortisörler patlaksa direksiyon kutusu daha çabuk bozulabilir. Ben aynı sorunla karşılaştım. Ben yaptırdım kutuyu ancak amortisörlerin patlak olduğunu daha sonrasında öğrendim ve şimdi tekrar bozulacak gibi sesler, yavaş yavaş artmaya başladı
|
|
MUSTAFA(06 MGE 97)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |