![]() |
|
Jant önerii |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2013 Saat 23:51 |
|
14 ınç jantlar arasında bu jant çok hoşuma gıttı para denkleştırırsem bu janttan almak ıstıyorum sızce nasıl 206 ya gıdermi aracımın rengi füme . Birde aracımda 175/65/14 Bu jantta kendı lastıklerımı kullanma ımkanım nedır tecrubesı olan varsa yardım ıstıyorum bıjon 4x108 di ama lastık konusundan pek anlamıyorum .
2 model var kafamda sızce hangısı olabilir güzel durur 206 da . http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-kampanyali-14-jant-4x108-sadece-450-tl-119160349/detay http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-fort-janti-4x108-14-inc-115704108/detay Düzenleyen samet206 - 05 Nisan 2013 Saat 00:00 |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zevkler tartışılmaz tabi de geniş 5 kollu jantları pek begenmiyorum ben 14 üstelik çok ufak duracaktır başka jantlar bak bence
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Banada kuçuk gıbı gelıyor o yuzden kafamda karışmıyor değil ama zaten 14 doğru durust jant yok en göze gelenlerı bunlar aralarında sadece yakıt ve konfordan kaybetmek ıstemıyorum ve lastık masrafı yapmak ıstemıyorum yoksa 15 CC dusunurum zaten bende haklısınız bu açıdan ...
|
||
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Fikrimi dikkate alırsan illa jant alacaksan bu olmaz, hatta 14düde geç 16yı hedefle, maddi imkanlar zayıfsa bilemem ama bu olmaz.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Tabikide alırım hocam zaten çelışkıde kaldığım ıçın sormak ıstedım taviye ıstedım maddı ımkan malum öğrencıyım parttıme çalışıyorum ama anca genel masraflarına yetıyor fazla ıyı değil zaten bu yuzden bu tarafa yöneldım .yazlık takıcam kışlıkları jantlarından ayırmak ıstemıyorum . sağlam 4 tane saç jantıda 150 den aşağıya veren yok jant gerekiyo banada bende 400 e kadar böyle bı jant almayı dusundum ama bıraz daha beklemek en ıyısı söylenenlere göre :) Düzenleyen samet206 - 05 Nisan 2013 Saat 00:09 |
||
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
heh Bekle biraz daha, ilgini dağıt para biriktir almak istedğinde cebinde de lastik jant takım alacak paran olsun (2nci el düşünürsen en fazla 800-900 yeter :) tak mis gibi 16" sende rahat et bizde üzülmeyelim :) hayırlısı olsun.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
eywallah hocam teşekkur ederim iyi dileklerin için en ıyısı güzel bir jant araştırayım fazlada acele etmeyım ben üzmiyim aracımıda peugeot sevenlerıde kendımıde :)
|
||
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
azize katılıyorum 16 hedefle en kötü 15 olsun bunları şimdi güzel dursun diye alacaksın daha kötü bir görüntü verecektir.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Bende farkettım burak başta guzel gıbı gelıcek ama daha sonrada canımı sıkıcak en ıyısı beklemek sadece önerı ıstemıştım ıyı de oldu çunku ınsan kendı neyaparsa hoş gelıyor belkı başkası yapsa o şeyı beğenmıcek bırazda dışardan bakan gözleri dikkate almak gerekıyor :) Şu tarz bışey dusunuyorum 14lerden vazgeçtım bır aya kadar alırım ınşallah 14ler kafama yatsa yarın alıcaktımda böylesı daha ıyı . http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-15-inc-jant___kampanyali-pejo-206-cc-janti___muzaffer-ticaret-120520298/detay |
||
||
![]() |
||
|
aynen kardeşim bu jant iyidir iyi seçim
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bunlar güzel değil, 8 kollu 16' ya da 15' gtı jantı al..
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sekiz kollu olan böyle bir şey :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
|
8 kollusu ıyımış guzel duruyo sağolun hocam lısteye bunuda eklıyım bılıyodum bu jantı daha önce gordum ama bıan 8 kol deyınce hıç aklımın ucundan geçmedı :)
|
||
||
![]() |
||
|
Tavsiyenız ıçın sağolun hocam 15 duşunuyorum 16 bozar benı bıraz 15 sırocco dusunuyorum 185/55/15 lastık kullanıcam baya araştırdım kararımı verdım sayılır aslında ama yınede tavsıylere açığım bu konuyu açarken lastık masrafı yapmamak ıçın 14 jant ıstemıştım vazgeçınce nasıl olsa alıncak toptan her modelı dusunebılırım gozume çarpan . |
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |