![]() |
|
resimdeki parçaların isimleri nedir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
atlasbm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2013 Saat 19:41 |
S.A. arkadaşlar
2004 model 307 lerde 1 nolu parça varmı hepsinde. benim aracımda yok bu kapak ve baktığım diğer 307 lerin bazılarında var bazılarında yok. olması lazım ise parçanın ismi nedir tam olarak 2 nolu vida düşmüş bende. onu ne olarak aratıp bulabilirim. ismi nedir acaba? yardımlarınız için şimdiden tşkler. |
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
atlasbm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 numaralı parça dediğiniz plastik motor üst kapağıdır. Hava filtresi falan altındadır (değiştirilirken sökülür). Üst tarafı korumak için vardır. Ben olmayanı görmedim fakat tırnaklarla tutturulduğu için bir süre sonra tırnaklar kırılabiliyor ve vida ile falan sabitlemek yerine çıkarılmış olabilir benim aracımda vida ile sabitlenmiş durumda. Orijinal olmayanları 70-80 liraya bulunabiliyormuş ben değiştirmeyi düşündüğümde bakmıştım.
2 numaralı vida ise ısı kalkanını sabitleyen vidalardan biridir. Ustaya giderseniz oraya uygun başka bir vida uydurabilir ya da aynısı vardır belki (doğru düzgün bişiy koysun, bazen ustalar çok sanatsal çalışmalar çıkarabiliyor ![]() Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin ![]() ![]() Edit: Düzeltme...
Düzenleyen tellotello - 04 Nisan 2013 Saat 20:04 |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
hocam 307lerde nasıl bilmiyorum ama bizim partnerlerde HDI motor olanlara bu kapak var.
normal düz dizel olanlarda ise aynı tasarıma benzeyen bir kapak yok. başka türlü bir motor. belki bu tarz bir fark yüzünden sen eksik zannediyor olabilirsin?? 307nin düz dizeli var mı bilmiyorum.
Düzenleyen cocomo - 04 Nisan 2013 Saat 23:30 |
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
1 Numaralı parça, bende de yoktu sponsorumuz şahin peugeotdan almıştım.
Motor üst kapağı diye geçer içi izalasyonludur enjektörlerin üzerini kapattığı için sese ufak bi faydası olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |