![]() |
|
206 gti motorda tekleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2013 Saat 23:41 |
Geçmiş olsun, sonucu merak ediyorum takipteyim. lazım olursa ilerde diye.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla benimde ilk aklıma gelen buji ve ateşleme sistemi oldu ama kafamı kurcalayan radyatör yedek su deposunu açınca benzin kokusu gelmesi...
|
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
yuluseus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2013 Konum: tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş sana kolay Allah yardımcın olun sana. İki gündür bende buna benzer bir sorunla uğraştım bende tüp yok , benzinli. Araba çalışırken yürürken rolentide tekleyip duruyordu, gaz yemiyordu, eksozdan patlama sesleri geliyordu. Benzin pompasını değiştirdim depo benzin fitresini değiştirdim, buzileri kontrol ettirdim, enjeksiyonları temizlettim sorun giderilmedi en sonunda ateşleme bobinini değiştirdim sorun nihayet bitti. serviste bobine 200 lira dedi çıkma 100 lira ya hallettim bu arada benzin pompası 80 lira boşuna vermiş oldum. |
|
![]() |
|
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
motor lambası kat iptalinden dolayı devre dışı. büyük ihtimal yanıyodur o teklemelerden sonra :)
|
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
motor ikaz lambası yanıyormu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
arkadaşlar bu konuyu daha önce de açtım tabi bulunduğum yerde bu araçlardan tam anlamıyla anlamayan ustalar olduğu için tam bir çözüme varamadık. şimdi aracımı ilk çalıştırdığımda herşey normal çalışıyor vs. biraz gittiğimde (sanırım motor ısınınca) aracın sesi değişiyor başlıyor teklemeye. bunu benzinle de yapıyor ama gazda daha hissedilir şekilde oluyor. genelde 2-3 viteste rolantide giderken yapıyor biraz gaza dokununca kayboluyor sanki. en önemli husus ise, yedek radyatör su deposunun kapağını açtığımda burnuma acayip benzin, gaz kokusu gibi koku geliyor. nedir arkadaşlar bunun sorunu? hararet yaptırdıysam kapak conta yanması nasıl anlaşılır? (radyatör yedek su deposunda köpüklenme, taşma yok. )
|
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |