![]() |
|
Tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2013 Saat 00:17 |
Arkadaşlar bu akşam iş çıkışı arkadaşın dükkana uğradım. Çalışırken ve arada bir yüklenince tak diye bir ses geliyordu ona bakalım bi fırsat varken diye lifte kaldırdık. Elimi lastiği tutan parçaya attığımda parça direk elime geldi adını unuttum şuan onun. Yerinden çıkmak üzereymiş. Ve 3 bijonumuda yalama etmiş ve ben araçla denemek için 190ı gördüm otoyolda. Şans eseri lastik fırlamamış bildiğiniz tek bijon tutuyormuş. Bende aracı bıraktım. Yarın ön takıma yeniden girilecek arka torsiyon yapılacak. Hafta sonuna doğruda boya işi vardı o yapılacak. Şimdi bu kadar girmişken yapmam gereken yaşı dolayısıyla bunada dikkat et diyeceğiniz parçalar neler herhangi bi yerinde herhangi bir parçası olabilir. Canımdan önemli değil ne gerekiyorsa yaptırmayı düşünüyorum bozulmamışsada önlem olur. Aracta dış olarakda tavsiye istiyorum ben tampon çıtalarını siyah yapacam peki bu kapıdaki siyah bantları nerden bulabilirim ve fiyat nedir. Aracımda görsel olarak bu değişmesi ve yapılması gerekenler hakkında tavsiye istiyorum. Tampon bantlarını siyah yapma konusu sizce nasıl böyle iyi mi yoksa. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende 206'mın tampon ve kapı kuşaklarını gövde rengi gri yaptırmak istiyorum, bence böyle kalsın daha hoş duruyor.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Allah korumuş gerçekten, griye siyah yakışıyor
![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler öyle oldu şükür yırttık. Ama şakaya gelmez umursamıyordum bide o sesi tabladan demişlerdi yaptırırız diye erteleyip duruyodum gezmek daha tatlı geldi boş vakitlerde. Evet aynalar ve kapı direkleride griydi aldığımda geri mat siyaha çevirdim. Ama bantlardan emin olamıyorum bir türlü herkez farklı birşey söylüyor
|
|
![]() |
|
koray ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: YER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
arkadaşlar 206 aracımın arka led stop lambasının camı çatladı. ama tek satılmıyor. sağ arka satan varmı veya camı değişirmi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Evet torsiyon ve ön takımı halletim yeni bijon alıp torna işlerini hallettim. Frenlere ve el freni ayarlarını hallettim. Direksiyon kutusunda yağ kaçağı falan yok ama yinede idare eder dediler. Yani iyide değil kötüde. Peki direksiyon kutusu kaça mal olur şimdide ona takmış durumdayım kafayı. Ve yaptırsam neleri yaptırmam lazım
|
|
![]() |
|
transform609 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı transform609
Büyük geçmiş olsun kardeş,aman dikkat..
Tavsiye edemeyeceğim,zira bu hali ile çok sağlam görünüyor.Sadelikten gelen bir karizma var arabanda.MaaşAllah
|
|
2010 -> 206 1.4 X-Design 2005
2012 -> 307 SW Comfort 1.6 HDI 110 BG 2006 ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
teşekkürler. Şuan direksiyon kutusuna takmış durumdayım onu araştırıyorum |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Evet siyahtan vazgeçtim kapı bantları olmadan kötü duruyormuş başka bir araçta inceledim
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |