![]() |
|
307 SW Açılır tavan sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
transform609 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı transform609
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2013 Saat 16:03 |
Arkadaşar açılırkende kapanırkende bir noktada gaaaarrrçç diye ses çıkarıyor,mezbaha kapısı gibi.Bu sesi kendim yokedebilirmiyim?
teşekkürler
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı problem bende de var sonlara yaklaşırken bikaç saniyelik gacırdama oluyo. mekanizma yağsız kaldıysa ondan olabilir.
benimki devamlı açık durduğundan pek önemsemiyorum. ama illa gacırdamayı kesicem derseniz mekanizmayı açmak gerekebilir.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
transform609 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı transform609
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aman usta kalsın,servise gittiğimde sorarım,zira yağlamaya ücret almaz ama açmaya alırsa yeter zaten
|
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Elinin altında böyle durumlar için bir WD40 bulundur. Sunroof ve kapı menteşelerindeki sesi kesmesi muhtemel..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı transform609
Usta eyvallah hemen edinirim..de..nasıl sıkıyoruz ortama,etrafı batırmadan yani nereye püskürtelim
![]() |
|
2010 -> 206 1.4 X-Design 2005
2012 -> 307 SW Comfort 1.6 HDI 110 BG 2006 ![]() |
|
![]() |
|
ulas81 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
bende de aynı sıkıntı var.. özel servise sordum.. gelecekte doğacak ve baya pahalıya malolacak bir masrafın habercisi imiş :( ama WD-40 ile içindeki halatı yağla, baya bir süre idare eder, dedi.. WD-40 ' ın kendi ince kamışı var zaten.. onu araya sokup bugün yarın deneyecem.. bende etrafı batırma konusunda tedirginim ama deneyecez artık.. gelişmelereden haberdar ederim..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı transform609
Ulaş kardeş aman deme
![]() |
|
|
![]() |
|
ulas81 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
dün wd_40 ile yağladım.. biraz kesti gibi ama tamamen yok etmedi :( usta bana ara ara yağla demişti.. artık arasıra deniyecem.. geçen biraderin kapısı gıcırdıyordu.. wd_40 la yağladım, sesi azaldı ama kesmemişti.. sonra babam biraz daha yağladı.. sesi kesene kadar inat etti desem yeridir.. ve netekim ses kesildi.. dün de aklıma o geldi.. acaba işi babama mı sevk etsem :) az mı yağladım acaba dedim kendimce ama döşemeye kusma yapar diye çekindim de.. yani diyeceğim, belki bol yağlanırsa kesecek gibi..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı transform609
Eyvallah Ulaş,bende deneyeyim,not düşerim buraya
![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |