![]() |
|
206 aracım çekişten düştü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ufukdenk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2013 Saat 10:11 |
Arkadaşlar merhaba 206 Xr 1.4 2000 Benzinli aracım hiç lpg takılmadı son zamanlarda araçta 2 veya 3 kişi varken rampaya girdigimde aracın çekişi çok düşüyor ve vites küçültmek zorunda kalıyorum 3.viteste daha önceden rahatlıkla çıktıgım rampayı 1.veya 2. vitesle zor çıkıyorum 2.viteste 3000-4000 devire geldiginde vitesi 3'e alıyorum fakat arac toparlayamadıgından tekrardan 2'ye yada 1'e almak zorunda kalıyorum 1 veya 2 ile devam ettigimde hararet yükseliyor ve araç zor gidiyor sanki arkadan bir aracı çekiyor sanayide ustama gösterdim bu aracın gücü bu kadar fazla bir şey bekleme diyor fakat daha önce böyle bir sorun yoktu,düz yolda ve kalkışlarda araçta hiç sorun yok neden olabilir?yardımlarınızı rica ederim.
|
|
206 Xr 1.4 75 hp 2000 Benzinli
|
|
![]() |
|
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aklıma gelen ilk şey baskı balata ikincisi ise katalitik konvertör. ama baskı balata olma olasılığı daha yüksek. o bu arabanın gücü bukadar diyen usteya da bence gitme.
|
|
206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003 |
|
![]() |
|
ufukdenk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Yorumunuz için teşekkürler bende baskı balata diye düşünmüştüm aracımda yakıtta biraz arttı ama usta el frenini çekip test yaptı bu daha çok götürür seni diyor zaten ustayıda değiştircem galiba birde egzosda kaçak olsa yakıtı ve çekişi etkiler mi çünkü rölantide çalışırken egzos sesi biraz fazlalaştı sanki.
|
|
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
aracın hava filtresini vs kontrol ettinizmi fazladan hava girişi yakıtı ve çekişi etkiler
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
aracın filtre,bujileri yagı falan 6-7 ay önce değiştirmiştim ondan sonra cokta fazla km yapılmadı.
|
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
baskı balata hava fıltresı trıger kayışı bıle neden olabılır dah abı çok şey baskı balatadan olduğunu dusunuyosanız daha önce forumda arkadaşların yardımıyla sızede aktarayım devir artık hız yukselmıyorsa eğer sorununuz baskı balatadandır .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |