![]() |
|
206 ses sistemi yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzbay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2013 Saat 11:59 |
arkadaşlar 206 model aracıma ses tesisatı yaptırmak istiyorum aracımın üstünde mevcut olarak Pioneer DEH-1400UBB CD/MP3/WMA/WAV Çalar + 2 adet 16cm pioneer hoparlör var hoparlörden çıkan seslerden hiç ama hiç memnun değilim. ben bunlara ek olarak Sony XMGTX6021 2/1Kanal stereo 350W Anfi,
Hertz 1200 wat subwoofer aldım ama daha onları montaj yaptırmadım bu
hafta içi 1 adet mid takımı almayı düşünüyorum ancak tamda bu noktada
benim kafama bir şey takıldı. şimdi benim aldığım amfi 2 kanallı ben
buna subwooferla midleri bağlayabilir miyim? bağlarsam nasıl bi ses
kalitesi alırım. yok bağlayamazsam 1 adet mono bas amfisi alıp
subwooferı alacağım amfiye bağlayıp midleride şuan elimde mevcut olan
amfiye bağlayabilirmiyim ? bu şekilde olursa nasıl bi ses kalitesi
alırım ?
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler... |
|
16 K 7828
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |