![]() |
|
206 ses sistemi yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzbay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2013 Saat 11:57 |
arkadaşlar 206 model aracıma ses tesisatı yaptırmak istiyorum aracımın üstünde mevcut olarak Pioneer DEH-1400UBB CD/MP3/WMA/WAV Çalar + 2 adet 16cm pioneer hoparlör var hoparlörden çıkan seslerden hiç ama hiç memnun değilim. ben bunlara ek olarak Sony XMGTX6021 2/1Kanal stereo 350W Anfi, Hertz 1200 wat subwoofer aldım ama daha onları montaj yaptırmadım bu hafta içi 1 adet mid takımı almayı düşünüyorum ancak tamda bu noktada benim kafama bir şey takıldı. şimdi benim aldığım amfi 2 kanallı ben buna subwooferla midleri bağlayabilir miyim? bağlarsam nasıl bi ses kalitesi alırım. yok bağlayamazsam 1 adet mono bas amfisi alıp subwooferı alacağım amfiye bağlayıp midleride şuan elimde mevcut olan amfiye bağlayabilirmiyim ? bu şekilde olursa nasıl bi ses kalitesi alırım ?
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler... |
|
16 K 7828
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam amfiniz stereo. İsterseniz bir çift mid isterseniz köprü yapıp tek bass bağllayabilirisniz ama ikisini birden kaldırmaz.
Eğerki mid ve bassı tek amfiden çalıştırcam derseniz en az 4 kanallı (köprülenebilir) bir stereo amfi almanız lazım. Ya da bu amfiyi mid takım için kullanırsınız bass için mono mfi veya yine bu tarz bir amfiden alablirsiniz. |
|
![]() |
|
oguzbay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
mono bass amfisi ile sterio amfinin arasında ses olarak nasıl bir fark olur peki ?
|
|
16 K 7828
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mono amfi ile mid hoparlörde iki yönlü ses alamazsınız boğuk çıkar ses.
Basslar için mono amfi kullanılır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |