Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Benim 206' m ney? Sorumun cevabını aldım sağolun.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Benim 206' m ney? Sorumun cevabını aldım sağolun.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Benim 206' m ney? Sorumun cevabını aldım sağolun.
    Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 21:04

Genelde herkes biliyor. Arabasının donanım seviyesine göre sahip olduğu adı ama ben bilmiyorum nasıl öğrenebilirim? Hangisi benim arabam? 2. el aldığım için bilmiyorum.

1.4 Color Line
1.4 Comfort
1.4 Desire
1.4 Executive
1.4 Feline
1.4 Fever
1.4 Generation

Arabam: Peugeot 206, 1.4i, Benzinli, 1999 model, 4 Kapılı, 75 beygir, Koyu mavi.

Bu arada kliması, elektrikli aynaları, oturunca vücut ısısıyla ısınan kumaş koltukları, sis farları ve KASET ÇALARI var LOL

Düzenleyen hLL 206 - 01 Nisan 2013 Saat 22:14
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 21:11
Aracı İtalya' dan getirilmişti, ve İtalyan ruhsatında 1.4i Ciel yazıyordu. Bu olabilir mi?
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 21:13
şaseden sorgulamak lazım ama aynalar elektirkli ise Xt olabilir.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 21:15
Şase numaranızın son 8 haneisni bana özel mesaj atarsanız detaylı bilgi veririm size.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 21:17
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Şase numaranızın son 8 haneisni bana özel mesaj atarsanız detaylı bilgi veririm size.

Aşağı inip ruhsatı almam gerekiyor. 5 dk ya yazmış olurum.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 21:24
Yolladım umarım doğru olanları yollamışımdır. Cevap bekliyorum. Teşekkürler.
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 21:30
Orjinalini yazan: hLL 206 hLL 206 Yazdı:

Yolladım umarım doğru olanları yollamışımdır. Cevap bekliyorum. Teşekkürler.

detaylı bir mesaj attım servicebox üzerinde XT görünüyor
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 21:32
ALİCİK çok ama çok teşekkürler :) İçimdeki merak giderildi sayenizde. Aracım XT. Şaşırdığım tek konu ise lastik boyutlarının 165X70X13 T  olarak orjinal olması. Geneli 14 inç. Rot balans yapılan yerdeki bile 14 olması gerekir demişti. Orjinal değil demişti. Neyse. Tekrar çooook teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Düzenleyen hLL 206 - 01 Nisan 2013 Saat 21:33
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 21:34
TEKERLEK ANTİBLOKAJ SİSTEMİ YOK derken ABS' den mi bahsediyor :/
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 21:36

ALİCİK çok ama çok teşekkürler :) İçimdeki merak giderildi sayenizde. Aracım XT. Şaşırdığım tek konu ise lastik boyutlarının 165X70X13 T  olarak orjinal olması. Geneli 14 inç. Rot balans yapılan yerdeki bile 14 olması gerekir demişti. Orjinal değil demişti. Neyse. Tekrar çooook teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Rica ederim.
public.servicebox.peugeot.com adresine üye olursanız sizde aracınızla ilgili bir çok bilgiye (özellik bilgileri, parça dökümanları,aksesuarlar v.s) ulaşabilirsiniz.
Konfor ve yakıt için 13" takmış olabilir eski kullanıcı. 17-16" yazlık lastik kullanan sürücüler kış için 15" alıyorlar bir de kara jant. LAstik sök tak derdi olmuyor ve lastik fiyatları çok ciddi fark edebiliyor.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 21:37

TEKERLEK ANTİBLOKAJ SİSTEMİ YOK derken ABS' den mi bahsediyor :/

galiba başka bir antiblokaj sistemi yok araçta.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 21:42

Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Rica ederim.
public.servicebox.peugeot.com adresine üye olursanız sizde aracınızla ilgili bir çok bilgiye (özellik bilgileri, parça dökümanları,aksesuarlar v.s) ulaşabilirsiniz.
Konfor ve yakıt için 13" takmış olabilir eski kullanıcı. 17-16" yazlık lastik kullanan sürücüler kış için 15" alıyorlar bir de kara jant. LAstik sök tak derdi olmuyor ve lastik fiyatları çok ciddi fark edebiliyor.

O siteye üyeyim fakat siteye giriş yaptığımda karşıma çıkan ekrandı bu yazılar yazıyor. Eskiden bu yazılar çıkmazdı :S

Teknik dokümantasyon gelişiyor. Hiç beklemeksizin yeni EURO5 teknik dokümantasyonuna bağlanınız

If you have problems of display at the time of opening of technical documentation (white page) press simultaneously on the button CTRL + F5 in order to refresh the page.

Ayrıca eski kullanıcı evet takmış olabilir 13 inç o konuda haklısınız ama ben fabrika verilerine göre konuştum. Genel olarak bütün 206' lar 14 inç ama fabrika benim kine zamanında 13 takmış. Heralde ülke farkı ve yıl farkı da var ya onlardan dolayı da kaynaklanabilir. Ne olursa olsun 13 inç ten memnunum ekonomik. Teşekkürler. ABS olmamasına üzüldüm. Ama olsun Smile

Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 21:49

O siteye üyeyim fakat siteye giriş yaptığımda karşıma çıkan ekrandı bu yazılar yazıyor. Eskiden bu yazılar çıkmazdı :S

Teknik dokümantasyon gelişiyor. Hiç beklemeksizin yeni EURO5 teknik dokümantasyonuna bağlanınız

If you have problems of display at the time of opening of technical documentation (white page) press simultaneously on the button CTRL + F5 in order to refresh the page.

Ayrıca eski kullanıcı evet takmış olabilir 13 inç o konuda haklısınız ama ben fabrika verilerine göre konuştum. Genel olarak bütün 206' lar 14 inç ama fabrika benim kine zamanında 13 takmış. Heralde ülke farkı ve yıl farkı da var ya onlardan dolayı da kaynaklanabilir. Ne olursa olsun 13 inç ten memnunum ekonomik. Teşekkürler. ABS olmamasına üzüldüm. Ama olsun Smile

Tarayıcınızın önbelleğini temizleyin. Ondan kaynaklı olabilir. Ben 3 yıla yakındır sorunsuz kullanıyorum.

Lastik size bağlı tabi. 70 yanak ve buna bağlı ince taban hem perfrmansı artırır hem yakıtı düşürür hem de konforu artırır. O boyutta bir michelin Energy Saver alında arabanız nasıl oluyor görün . Yolda giderken bulu üstünde gibi hissedersiniz.

ABS o yıllarda pek yaygın değildi. Hatta ben pejoyu alırken güvenlik paketi ile geliyordu. 206da ABS opsiyonlu sadece üst modeller veya ek paketlerde
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 21:53

Hangi tarayıcı hangi bilgisayardan açtıysam hep aynısı oldu ya. Sorunun kaynağı nedir bilmiyorum :/

Bahsettiğiniz lastiği not aldım. Araştıracağım lastik değiştirmeyi düşünüyorum zaten. Verdiğiniz bilgiler için sağolun. Clap

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 82 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 299 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107325 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1451 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3011 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9163 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8549 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 802 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 768 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1548 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55313 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 296 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1127 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 1888 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 256 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2325 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 567 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 1792 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 15923 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
ankaralı_emre 1
Pyrs 1
Barisge 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English