![]() |
|
Benim 206' m ney? Sorumun cevabını aldım sağolun. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 21:04 |
|
Genelde herkes biliyor. Arabasının donanım seviyesine göre sahip olduğu adı ama ben bilmiyorum nasıl öğrenebilirim? Hangisi benim arabam? 2. el aldığım için bilmiyorum. 1.4 Color Line Arabam: Peugeot 206, 1.4i, Benzinli, 1999 model, 4 Kapılı, 75 beygir, Koyu mavi. Bu arada kliması, elektrikli aynaları, oturunca vücut ısısıyla ısınan kumaş koltukları, sis farları ve KASET ÇALARI var Düzenleyen hLL 206 - 01 Nisan 2013 Saat 22:14 |
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aracı İtalya' dan getirilmişti, ve İtalyan ruhsatında 1.4i Ciel yazıyordu. Bu olabilir mi?
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
şaseden sorgulamak lazım ama aynalar elektirkli ise Xt olabilir.
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Şase numaranızın son 8 haneisni bana özel mesaj atarsanız detaylı bilgi veririm size.
|
||
![]() |
||
|
Aşağı inip ruhsatı almam gerekiyor. 5 dk ya yazmış olurum. |
||
![]() |
||
|
Yolladım umarım doğru olanları yollamışımdır. Cevap bekliyorum. Teşekkürler.
|
||
![]() |
||
|
detaylı bir mesaj attım servicebox üzerinde XT görünüyor |
||
![]() |
||
|
ALİCİK çok ama çok teşekkürler :) İçimdeki merak giderildi sayenizde. Aracım XT. Şaşırdığım tek konu ise lastik boyutlarının 165X70X13 T olarak orjinal olması. Geneli 14 inç. Rot balans yapılan yerdeki bile 14 olması gerekir demişti. Orjinal değil demişti. Neyse. Tekrar çooook teşekkür ederim. İyi akşamlar.
Düzenleyen hLL 206 - 01 Nisan 2013 Saat 21:33 |
||
![]() |
||
|
TEKERLEK
ANTİBLOKAJ SİSTEMİ YOK derken ABS' den mi bahsediyor :/
|
||
![]() |
||
|
Rica ederim. public.servicebox.peugeot.com adresine üye olursanız sizde aracınızla ilgili bir çok bilgiye (özellik bilgileri, parça dökümanları,aksesuarlar v.s) ulaşabilirsiniz. Konfor ve yakıt için 13" takmış olabilir eski kullanıcı. 17-16" yazlık lastik kullanan sürücüler kış için 15" alıyorlar bir de kara jant. LAstik sök tak derdi olmuyor ve lastik fiyatları çok ciddi fark edebiliyor. |
||
![]() |
||
|
galiba başka bir antiblokaj sistemi yok araçta. |
||
![]() |
||
|
O siteye üyeyim fakat siteye giriş yaptığımda karşıma çıkan ekrandı bu yazılar yazıyor. Eskiden bu yazılar çıkmazdı :S Teknik dokümantasyon gelişiyor. Hiç beklemeksizin yeni EURO5 teknik dokümantasyonuna bağlanınız Ayrıca eski kullanıcı evet takmış olabilir 13 inç o konuda haklısınız ama ben fabrika verilerine göre konuştum. Genel olarak bütün 206' lar 14 inç ama fabrika benim kine zamanında 13 takmış. Heralde ülke farkı ve yıl farkı da var ya onlardan dolayı da kaynaklanabilir. Ne olursa olsun 13 inç ten memnunum ekonomik. Teşekkürler. ABS olmamasına üzüldüm. Ama olsun |
||
![]() |
||
|
Tarayıcınızın önbelleğini temizleyin. Ondan kaynaklı olabilir. Ben 3 yıla yakındır sorunsuz kullanıyorum. Lastik size bağlı tabi. 70 yanak ve buna bağlı ince taban hem perfrmansı artırır hem yakıtı düşürür hem de konforu artırır. O boyutta bir michelin Energy Saver alında arabanız nasıl oluyor görün . Yolda giderken bulu üstünde gibi hissedersiniz. ABS o yıllarda pek yaygın değildi. Hatta ben pejoyu alırken güvenlik paketi ile geliyordu. 206da ABS opsiyonlu sadece üst modeller veya ek paketlerde |
||
![]() |
||
|
Hangi tarayıcı hangi bilgisayardan açtıysam hep aynısı oldu ya. Sorunun kaynağı nedir bilmiyorum :/ Bahsettiğiniz lastiği not aldım. Araştıracağım lastik değiştirmeyi düşünüyorum zaten. Verdiğiniz bilgiler için sağolun. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |