![]() |
|
kaporta boya |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 20:43 |
arkadaşlar aracımın bazı yerlerinde ufak tefek ezikler var tamponlar düzensiz bi kulağı aşağıda falan bunları komple toplatmak ufaktefek ezik yerleri boyatmak ne kadara çıkar okadarda kötü durumda değil tabi ama daha iyi duruma getirmek amaç renk opak beyaz kaput çamurluk 2 kapı çok küçük ezikler var bide tamponlar aranızda bu arz bakıma giren varmı yakınlarda
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de merak ediyorum bunu, benim de boyayla ilgili sorunum var ya :S boya ufacık tırnak darbesiyle bile çizilebiliyor. Aşırı ama aşırı yumuşak :( Pasta cila tavsiye ettiler ama
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Kaporta bakımları hem masraflı hemde zaman alan işler ıkı yerde fazla buyuk olmayan darbeler vardı vakumla çektılar tavandada 3 tane göçük vardı para kadar 60 TL Verdim geçenlerde bayaya gerek yoktu.
benımde 206 mın boyası çok ınce herşeyden etkılenebılıyor malum önumuz yaz çoluk çocuk sokakta olucak dış etkenlerde cabası araçta sokakta olunca kıyamıyo ınsan pasta +cila güçlü bir boya koruma yaptırcam ve kişisel olarakda çızık gıderıcı hızlı cila ayrıca bir tüpde rötuş boyası edıncem :) |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
o zmn kaplatırsak yeri var :)
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben boyattım tamponun bi bölümü kaputun kaputun bi bölümü oto parkta vurmuşlardı. Ben ilk para vermedim ama boyacı saolsun boya aktı bende sinirlenip kurumadan bindim. Başka boyacı kurusun öyle gel halledirilir dedi hafta sonu tekrar boyaya girecek. Boyam hazır var zımpara atıp boyayacaklar en baba 100 tl tutar arkadada bi cizik vardı onuda yaptırcam. Seninkinide bi ara uğra fiyat al ama ustan mutlaka iyi olsun
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
sağ ön çamurluk ve kaput kazınıp boyancak, tampon ön sağda ufak bi çatlak var o yapılcak artı ufak tefek eziklere çiziklere bakılcak 300tl fiyat aldım şu an boyada aracım 3 gündür ama biraz akraba indirimi oldu tabi ilk aldığım fiyat 400dü
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
arkadaşlar eski bir kaportacı olarak ufak tefek vuruk göcükler için aracınızın orjinalliğini bozmayınız..boyasız göcük düzeltme işine de gelirsek o kadar basit bir işlem için elaleme para yığmayın..kendi elinizden gelen bir şey ise yapın ama dışarıya yaptırmayın..kendi elimden gelen bir şey olsa bile aslanımın muhtelif yerlerinde göcüklükler var öyle geziyorum :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Abi bende takıntı işte olmuyo öyle ya ama saolsun abilerimiz arkadaşlarımız çok yapıyorlar. Bi boyacıdan dertliyim onada iyi bi usta buldum bu sefer herhalde. En ufak bi çizik olsun o benim gözüme batıyo hemde öyle böyle değil. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |