![]() |
|
106 Kullanıcıları Yakıt Hakkında Bilgi Verebilirmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 12:25 |
Arkadaşlar 106 kullanan arkadaşlarımız araçlarının ne kadar yaktığını paylaşabilir mi? Ortalaması nedir maksimumu yada minimumu nedir bunu öğrenmek istiyorum hepimizinde faydasına olur diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boşver ben sana hiç demiyeyim ne kadar yaktığını söylersem şaşarsın .Hazırmısın 1 tl yakıyor benim arabam malesef .
![]() Düzenleyen outlaw - 01 Nisan 2013 Saat 12:28 |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Maşallah
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Ama sizde dur-kalk çok var .
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
dur-kalktan başka bişey yok zaten
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajan_neo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
106 1.4 xr kullanıcısıyım lpg ile 50 tl lik yakıt ile 170 km şehir içi..
lpg nin litre fiyatı 2.71 50/170= (1 km de 294 kuruş.) 18.45 litre ile 170 km yani 1 litre ile 9.21 km gidiyor.. |
|
![]() |
|
Beylikdüzü-Bahçelievler arası 50 kmde 30 krş yaktı ama gidişte hiç dur-kalk yapmadım dönüştede akşam trafiğine takıldım biraz, girdim benzinliğe 50 kmde 15 TL'lik yakıt aldı. Sonra 100 km hep şehiriçi ve sabah akşam soğuk motorla hareket edip 3-4 km sonra kapattım onunda etkisiyle 75 kuruşa çıktı
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sen 106 dersen olmaz senin araç quıke onu baz alarak hesaplama yap bende 1.6 motor egzoz hava filtresi vs vs var
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
seni yanıltır
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
valla benim arabada sente kaçıktı.6.66 kş yakıyordu.sente düzeldi 50 kş düştü.sonra 2 subap 8 basıyordu hoşuma gitmedi bende söktürüp subap dolayısı ile conta falan yaptırdım.ancak yine 62 kş çıktı.baktım ettim.sonra hava filtresine giden boruda bi parça yok sök tak bişey ordan hava çekiyor motor tabi üstelik sıcak motor havası,orayı şimdilik kappattım.ışık yandıktan 3 km sonra 50 tl.10.50 lt benzin aldım.çok şükür şu anda 103 km oldu ışık yanmadı.tekrar deneyecem umarım aynı sonuç çıkar.zaten fabrika verisi 9.4 lt ile 10.50 lt 100 km yakar denmiş.
|
|
![]() |
|
aman abi nazar değmesin
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla benimkide anamı ağlatıyo sert kullanımla yavaş kullanım arasında çok fark var ![]() ![]() |
|
![]() |
|
selammedikal3434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
Aracım quiksilver
Şehir içi benzinde ; 0.45 kuruş Şehir içi gazda ; 0.28 kuruş:) |
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Demekki benimki benzinli olduğu için o kadar yakıyo ama ben bu lpgye bir türlü ısınamadım hiç bi aracımda kullanmadım kullanmıyorumda geçmek mi lazım ne ![]() |
|
![]() |
|
Lpg'lik olacak kadar çok kullanmıyorum ki bende arabamı taktırdığıma değmez, haftaiçi 35-40 km yol yapıyorum bi o kadarda haftasonu desem haftada 100 etmiyor bile. bide giremeyeceğim bi ton yer çıkacak lpg işin içine girince, iyisimi benzine devam :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
aynen bazen hafta içi hiç kullanmıyorum eksozdan girmiyo çoğu yere civicimi kullanıyorum. Sadece hafta sonu kullanıyorum oda en fazla yaptığım yol haftalık 200 km hiç değilse ayarıymış cartıymış curtuymuş uğraşmıyorum |
|
![]() |
|
selammedikal3434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
Kardesim şöyle izah ediyim eger sürekli kullanıyosan aracını lpg tavsiye ederim. Lpg güzel çekişten falan düşürmüyo fakat 6 ayda 1 rolanti motoru değiştirmek zorundasın:)
|
|
![]() |
|
rasim106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2013 Konum: manisa/akhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
quiksilver kullanıcısıyım benzinli hafta sonu fulledım uzun yolda kullandım suan 715 kmde cevrek deponun biraz aldında suan
![]() |
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
o kadar yakıyosa hıc bınmeyın arkadaslar bnm kardesmde 106 gti var sehır ıcı 50 kurus yakıyor benzınde
aracta chıp ve duz boru var
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |