![]() |
|
pioneer kumanda aparatı... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ugursahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 00:24 |
|
Arkadaşlar arabama Pioneer DEH-1320MP marka bir teyp taktım haliyle kumanda kontrolünü kaybettim bunun bi aparatı var bildiğim kadarıyla ebay de buldum 19$ fiyatı kargoyla birlikte 30$ fakat ebayden almak istemiyorum okadar beklemek istemiyorum daha doğrusu. Ankara da bu paralara satan bir yer varmıdır? 1-2 teypciye sordum ama bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim bide bu teypin ışıkları yeşil turuncu yapma imkanım olur mu sizce?
![]() Düzenleyen ugursahin - 01 Nisan 2013 Saat 00:25 |
||
![]() |
||
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaşım bununla ilgili az evvel bi konu okudum ben bi konu açmıştım orjinal kaset çalar ile orjinal cd çalar değişimi ile ilgili bi arkadaş 30 tl diye bana bi örnek konu ile cevap vermiş bi benim o konuya bakarsan izmirli vatandaşın biri 30 tl diye bilgi paylaşmış hatta izmirde tamircinin tlfn numarasınıda paylaşmış örnek konuda bende değiştirmek istiyorum ve seninle aynı sıkıntıdayım vede o teybi kaça aldın hayırlı olsun ama teyp te de direksiyon kumanda entegrasyonu özelliği diye bişey var o özellik varmı
|
||
![]() |
||
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13432&title=206-ornjinal-kaset-alar
bu konuya bi bak istersen
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tellotello nickli kisiye bir ulasin kendisinde bu aparat var saticak
|
||
![]() |
||
ugursahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
|
Abi konu olduğunu bilmiyordum arattım ama göremedim yanlış arattım sanırım daha yeniyim sitede.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
|
eyvallah Alicilik 7 nisan da kesin geliyorsun demi?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13432&title=206-ornjinal-kaset-alar
aratmana gerek yok tıkla bu linke komple bi oku yardımcı olacak sanırım sana
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
|
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Benim 1de sinavim var ne zaman biter bilmiyorum. Bolum dersi sinavi lab i da var. Dagilmazsaniz gelirim.
Eger bir isi cikmazsa tellotello (mahmut) hocam da gelecek ayrintili konusursunuz ben olmasamda . BBuarada senin arac kac modeldi ? |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
|
2004 model bu arada teypte w&r girişi var sadece aparat a ihtiyacım var ozaman 7 nisanda Mahmut bey le bi konuşayım 1 e kadar dağılmayız herhalde daha nerede buluşacağımız kesin değil sanırım.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
|
Sormayı unuttum geldi mi japon harikası auris
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
|
teşekkürler hocam aldım numarayı sabah arayacağım.
|
||
![]() |
||
|
Benim sinav 5i bulur :-(
Geldi geldi canavarki ne canavar :-D http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27701&title=ah-370-geldi-290313-fotolar Bu arada o baslikta yazilan daha once denendi olaylari bana ait forumda ilk getrirtenlerdenim o aparati. 2011 ortasinda aldim aparati yurt disindan. Keciorende satan bir teypci var. Kendisini taniyorum ama ucuk fiyata satiyor |
||
![]() |
||
|
O aparati 30tl ye cherno35 nickliarkadas yapiyor. Izmirde kendisi onunla da konustum apratin sistemi ve montaj semalarini gonderdi bana pek icime sinmedi. Onun yaptigini basit bir elektrikcide yapiyor onemli volkan kesip bicmeden bisileryapabilmek
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
|
tekrar hayırlı olsun allah kaza bela arıza vermesin inşallah maşallah deyimde nazarım değmesin çok güzel araba bana daha uzak gibi bunlar 206 nın borcunu ödüyorum hala ama bunu satınca benimde hedefim toyota kesinlikle arıza vermiyor araba teyzemde vardı ordan biliyorum bu arabadan sonra arıza vermeyen bi arabam olsa taparım herhalde
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |