![]() |
|
orjinal teyp orjinal cd çalar değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mart 2013 Saat 23:36 |
arkadaşlar 206 orjinal teybi çıkarım soketler aynı cd orjinal cd çalar ile değiştirsek direksiyon kumandası ve diğer bütün fonksiyonlar çalışırmı aynı soket ile deneyen varmı
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bi ara kasetçaları orjinal cd çalar ile değiştirecektim o zaman servise sormuştum çalışır ama yeni teybi servise gelip tanıtmanız gerekir demişlerdi, sonra vazgeçip audio system aldım.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ben de kaset çaları cd çalar olarak değiştirmek istiyorum. Bu devirde tek kaset dinleyen ben kaldım sanırım. Hala barış manço kasetlerim duruyor :D nette orjinal 2. cd çalar el fiyatına bakıyorum ortalama 150 - 200 istiyorlar ama orjinal 2. ele o kadar para vermektense yeni bir tane başka marka almak daha mantıklı geliyor.
|
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben kaset çaları çıkardım usb ve kart okuyan radyolu uyduruk bişey taktım ama soketleri bozmadım farklı marka bi cd çalr taktığında direksiyon kumandası kumanda etmez heralde diye düşünüyorum edermi sizce
|
|
![]() |
|
direksiyon kumandası sonuçta sesi açıp kapatan radioyu ya da şarkıları ileri geri alan devreye bağlıdır diye düşünüyorum. iyi bir müzikçi halleder bu işi ya
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Kumanda eden teypler var ama kumanda ile teyp arasına bi aparat almanız lazım oda yanlış hatırlamıyorsam 90 tl civarındaydı.
Edit: Aparat 30 tl imiş. Düzenleyen Serco05 - 01 Nisan 2013 Saat 00:00 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer kumanda ederse orjinal cd çalara verilen para ile o 90 tl içinde olmak üzere çok harika hemde iyi bir marka teyp alınır bu gün orjinal cd çaların sıfır fiyatı servislerde 800 civarı sanırım bırak 800 ü 300 tl ve dahada ucuza pioner kenwood buna benzer ve çok çok fazla özellikleri olan bi teyp alınabilir
|
|
![]() |
|
En iyisi kumanda uyumlu güzel uygun fiyata bir teyp bakmak
|
|
![]() |
|
Yukarda ki linke bi göz atın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |