![]() |
|
orjinal teyp orjinal cd çalar değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mart 2013 Saat 23:36 |
arkadaşlar 206 orjinal teybi çıkarım soketler aynı cd orjinal cd çalar ile değiştirsek direksiyon kumandası ve diğer bütün fonksiyonlar çalışırmı aynı soket ile deneyen varmı
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bi ara kasetçaları orjinal cd çalar ile değiştirecektim o zaman servise sormuştum çalışır ama yeni teybi servise gelip tanıtmanız gerekir demişlerdi, sonra vazgeçip audio system aldım.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ben de kaset çaları cd çalar olarak değiştirmek istiyorum. Bu devirde tek kaset dinleyen ben kaldım sanırım. Hala barış manço kasetlerim duruyor :D nette orjinal 2. cd çalar el fiyatına bakıyorum ortalama 150 - 200 istiyorlar ama orjinal 2. ele o kadar para vermektense yeni bir tane başka marka almak daha mantıklı geliyor.
|
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben kaset çaları çıkardım usb ve kart okuyan radyolu uyduruk bişey taktım ama soketleri bozmadım farklı marka bi cd çalr taktığında direksiyon kumandası kumanda etmez heralde diye düşünüyorum edermi sizce
|
|
![]() |
|
direksiyon kumandası sonuçta sesi açıp kapatan radioyu ya da şarkıları ileri geri alan devreye bağlıdır diye düşünüyorum. iyi bir müzikçi halleder bu işi ya
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Kumanda eden teypler var ama kumanda ile teyp arasına bi aparat almanız lazım oda yanlış hatırlamıyorsam 90 tl civarındaydı.
Edit: Aparat 30 tl imiş. Düzenleyen Serco05 - 01 Nisan 2013 Saat 00:00 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer kumanda ederse orjinal cd çalara verilen para ile o 90 tl içinde olmak üzere çok harika hemde iyi bir marka teyp alınır bu gün orjinal cd çaların sıfır fiyatı servislerde 800 civarı sanırım bırak 800 ü 300 tl ve dahada ucuza pioner kenwood buna benzer ve çok çok fazla özellikleri olan bi teyp alınabilir
|
|
![]() |
|
En iyisi kumanda uyumlu güzel uygun fiyata bir teyp bakmak
|
|
![]() |
|
Yukarda ki linke bi göz atın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |