![]() |
|
ön konsol güneşten eğilmiş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mart 2013 Saat 23:18 |
slm arakdaşlar benim 206 nın ön konsolun tam ortası camın dibi kalorifer ızgaralarının olduğu kısım tam orta plastik eğilmiş sanırım güneşten nasıl düzeltebilirim onun altında bi klips falan varmı çıkmış olabilirmi yerinden
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fotoğraf koyabilir misiniz
|
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
![]() ![]() ![]() ![]() |
henüz çekmedim yarın koyucam foto
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
ben sararmasına bıle tahammul edemıyorum kötü bir durum ön cama koyulan malzemelerden koyun faydası oluyo başka yerlerde eğilmesin...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
artık garajda duruyo daha önceden güneşte eğilmiş
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Eger camla plastigin birlestigi tam orta yerden bahsediyorsan normal diyebilirim. Tam orta kisimda benim 206da da egim vardi.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
nasıl düzeltilebilir
acaba bu deneyen varmı
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Isı tabancası kullanılarak tekrar eski haline getirilebiliyor diye duydum ama dikkatli olmak lazım daha da beter olmasın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |