![]() |
|
Bu ampuller Uyarmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2013 Saat 18:16 |
merhaba arkadaşlar benim 206 aracın bi tavan birde plaka amulu sipariş edecem acaba aşağıdaki ürüler uyarmı
http://www.hepsiburada.com/liste/space-smd-xenon-uyumlu-beyaz-4-ledli-park-ampulu-37a038/productDetails.aspx?productId=otm37a038&categoryId=20024643 http://www.hepsiburada.com/liste/transformacion-5-mavi-smd-led-xenon-mavi-7000-k-park-ampulu-81b072/productDetails.aspx?productId=otm81b072&categoryId=20024643
Düzenleyen korkusuz202 - 30 Mart 2013 Saat 18:16 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Plaka lambaları W5W diye biliyorum.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
T10 dipsiz ampül diye geçer ve ay literatür de w5w diye geçer ama w5w halojen modeller için kullanılır.
Ön parklar-tavan-bagaj-plaka bütün lambalr bu tipdendir. Kullanacaksanız ya gündüz ışığı warmwhite ya da beyaz kullanın. Dİğerleri çok anormal duruyor ve istediğiniz parlaklık olmuyor. mümkünse 5 ledli 5050SMD olandan alın. En iyi performansı onlar verecektir. |
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
plakalara da tavan lambasına da uyuyor. ancak tavan lambasında azalarak sönme fonksiyonu çalışmıyor kapılar kapatılınca. lamba tamamen sönmüyor çok cılız bir ışık yanık kalıyor. ben denedim benimkinde öyle oldu. ancak forumdan arkadaşlar tavsiyede bulunmuştu direnç bağlayarak bu sorunu çözebilirsin diye.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Konu açılmışken sormak istedim, plakalar için dışı mavi renkte beyaz ışık veren ledli ampul aldım fakat istediğim aydınlatmayı vermedi. Yukarda paylaştığınız 5 ledli beyaz ışıklardan vardı satıcı arıza uyarısı verebilir dedi.. Bu uyarının ne gibi sakıncası olabilir??
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Sadece uayrı alırsınız hocam can sıkar görsel anlamda. Bunların canbus error caceller modelleri var. Briaz pahalı ama hata vermez |
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Anladım teşekkürler. Söyledğiniz modelleri araştırayım
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
ikisinide aldım taktım denedim en uzun ömürlüsü 5 ay :) eğer adam gibi istiyorsanız bu türde lambalar var fiyatı 30 ile 50 tl arası değişiyor. Ömürlük =) ve ışığının kaliteside çok canlı ve çok yoğun fazla florasan gibi aynı. onlardan tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
BMW modellerindeki gibi diyorsunuz sanırm.. Artık sök tak yaparak en güzel ışığı bulacağız.. Sadece arıza olayı aklıma takılmıştı
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |