![]() |
|
Buji hakkında. EYQUEM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2013 Saat 17:52 |
206' ma bugün buji aldım. Bana EYQUEM marka Fransız yapımı buji verdiler. Merak ettiğim konu ise bu bujiler orjinal midir? Nasıllardır? Dil bilmediğim için satıcıyla bunları konuşma gibi fırsatım çok olmadı. Teşekkürler. Bu arada çok zor değiştirdim bujileri ya. Aletsiz takım taklavasız bu işler daha da zor. Düzenleme: Tanesini 6 Levaya aldım. Düzenleyen hLL 206 - 30 Mart 2013 Saat 17:53 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir de çıkarttığım bujilerin tepesi iki cubukluydu. Yeniler ise tek çubuklu. Ateşleme yapılan yerden bahsediyorum. Tam anlatamadım ama işte bu sorun yaratmaz değil mi? Nettek, araştırmalarıma göre Eyquem marka bujileri Renault' a öneriyorlar ama ne bileyim. Düzenleme: Bujiler kaç kilometrede bir değiştirilmelidir? Nette çok farklı değişim aralıkları buldum. 30 Bin Km diyen var. 80 Bin Km diyen var? Düzenleyen hLL 206 - 30 Mart 2013 Saat 18:11 |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
40-60 bin km de bir degismesi gerekiyor
alttan motor koduna gore bakim km lerini gorebilirsin
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
teşekkürler |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |