![]() |
|
Sonunda Km ekranı düzeltebildim. Çok mutluyum :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2013 Saat 14:56 |
||
Devir göstergesi bozuktu. Onu tamir etmek için gösterge panelini sökmüştüm ama devir göstergesini tamir edip yerine taktıktan sonra kilometre sayacının olduğu ekranın çalışmadığını farkettim. Ne yaptımsa düzeltememiştim. Ekran bantını düzgünce yerleştirdiğim halde olmuyordu. Bu sabah gidip tekrar söktüm ve farkettim ki ekran ampulü yanmıyor. Bende el freni ampülü çok ta işime yaramadğı için onunkini söküp ekranınkine taktım ve sorunum düzeldi :) Tamircilere para vermekten kurtuldum. Mutluyum. Paylaşmak istedim. |
|||
![]() |
|||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ellerine sağlık
![]() |
|||
![]() |
|||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
yalnız el freni lambası sadece el freni çekiliyken değil fren sisteminde bir sıkıntı olduğunda da yanıyor bildiğim kadarıyla. böyle bir sıkıntı olursa habersiz kalacaksınız. gösterge panelindeki ampüller 1,2 w yanılmıyorsam alıp taksaydınız bitane keşke. yada sis farlarından sökseydiniz.
|
|||
2001 206xt 1.6
|
|||
![]() |
|||
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
usta bende aynı şekilde tamir ettim motorundaki tekerleğinin ayağı kırılmıştı orayı hallettim hepsini taktım şimdi de hararet ibresi ile yakıt ibresi yukarı çıktı komple yukarıya dayandı sende öle bir sorun çıkmadı dimi.
|
|||
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
|||
![]() |
|||
||
yok bende öyle bir sorun çıkmadı. siz tekrar söküp elinizle indirin onları. öyle bir takın? |
|||
![]() |
|||
||
Biliyorum şimdilik idare etsin diye öyle yaptım :) Teşekkürler. En kısa zamanda alacağım tabi bulabilirsem. |
|||
![]() |
|||
||
Bugün tavsiyenizi dikkate alarak 1,2w olan dipsiz ampullerden alıp değiştirdim. Sonuçta güvenlik önemli. Teşekkürler. |
|||
![]() |
|||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
||
rica ederim. dediğiniz gibi güvenlik önemli. güle güle kullanın.
|
|||
2001 206xt 1.6
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |