![]() |
|
koltuk ıslanması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 15:14 |
arkadaslar bu yağmurlardan sonra arka koltuğun oturma kısmının ortalarına doğru ıslaklık oluşmuş. koltuk oturma yerlerini kaldırdım altında su vardı. sizce tavandan mı geldi bu su yoksa bagajdan girip koltukarın altına mı süzüldü?
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba. daha önceki aracımda aynı şey olmuştu (honda civic). kaportacıya götürdüm aracı. arka koltukları, yer döşemelerini komple kaldırdık. ıslaklık var ama geldiği yeri tespit edemedik. daha sonra tüm kapıları camları kapatıp tekrardan üzerine yağmurlama şeklinde hortumla su tuttuk ( yaklaşık 10 dk) akabinde kapıları açtık tekrar koltukların altına tabana baktık bir şey yok. en son aklıma bagaj kapağı geldi. açtık, bagaj döşemesi sırılsıklam:) döşemeyide kaldırdık, havuz sacının bitiminden arka koltuklara ulaşıyormuş. neticede sol stobun bagaj kapağı ile arasından su girdiğini ve döşemelerin emerek koltuklara kadar uzandığını tespit ettik. bence bi göster ya da sende test et. pis pis kokular yayılmaya başlabilir aracına.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bagajdan şüpheleniyorum. bagaj havuzunda ıslaklık vardı en son orda süzülme ihtimali yüksek ama bagaja nerden giriyo onu bulmam lazım. artık hafta sonu sökücem bütün döşemeleri kardeşimi aracın içine oturtcam ve bagaja su tutcam.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |