![]() |
|
Nanotech Yakıt Katkısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Naclore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 14:44 |
|
Bugün forumlarda gezerken bir yerde gördüm birisi bundan kullanmış yakıtta bayağı tasarruf ediyormuş. Yalnız başka biri daha kullanmış onunda motoru yemiş ama bu adam motora katmış bu madde depoya yakıtı koymadan önce koyuluyormuş.
Belki duymuşsunuzdur http://www.hirdavat.com/Akaryakit-Katkisi-T1-NANOTECH-S-50-Dizel-ve-Benzinli-Arac-Icin-Yakit-Katkisi-50-Ml-60-Lt-icin.html Ürün bu sizce alınır mı?
|
||
Peugeot 307 XT Tiptronik 2004
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bana hiç güvenli gelmez böyle şeyler, %25 yakıt tasarrufu %20 güç arttımı yapmak o kadar kolay mı?
|
||
![]() |
||
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
|
km si yükesek araçlarda motor yağ katkısı olarak bor power kullanılabilir. ben daha önceki arabamda kia da kullanmıştım ve memnun kalmıştım motor vuruntusu azalıyor yakıt biraz düşüyor ancak bazı ustalar turboya zarar verebilir demişti,yakıt katkısı olarak ise normal benzinliklerde satılan dizel yakıt katkısı kullanmıştım enjektör temizleyici ve yakıt katkısı olarak ve 310000 km de hiç motoru açilmamış arabamın enjektörlerini söktürdüğümde sıfırdan farksızdılar. |
||
206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003 |
||
![]() |
||
Naclore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
|
Şöyle ki benim aracım benzinli ve lpg var bunda sorun yaratır mı cidden anlamadığım bir nedenden dolayı benzin bitiyor yada bana öyle geliyor. Yani benzinli ve lpgli arabada sorun yaşatır mı? Motor 1.6 Tiptronik
|
||
|
||
![]() |
||
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sebebini de yazsanız çok güzel olacak.. Bizde ona göre yaklaşırdık bu tür ürünlere..
|
||
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
||
![]() |
||
|
Evet sebebini de belirtirseniz güzel olur.
|
||
|
||
![]() |
||
ercan tasbasi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2015 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ercan tasbasi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yag katkisi kesinlikle kullanmayin aradtirin kesinlikle oyle bir yarari olsa okadar teknolojiyi kullanan adamlar bor kaymazmi icine yapmayin kesinlikle koymayin. Sakin akici surun daha cok tasaruf edersiniz
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |