![]() |
|
rc ayna |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
driver_can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mart 2013 Saat 12:56 |
öncelikle herkese merhaba,
Aracım 206 feline aynalarımı piano black yapmak istiyorum rc aynalarındaki gibi fakat resimlerden gördüğüm kadarıyla sanki bizim aynaların altındaki kısım onlarda parlak siyah fakat üst kapak olan kısım bi ton açık gibi sizce onlara benzer nasıl yapabilirim?Satılıyor mu almaya değer mi yoksa kendim yaptırabilir miyim boyacıma? Teşekkürler |
|
![]() |
|
driver_can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
![]() ![]() ![]() ![]() |
yok mu acaba bilen bir arkadaş bazı konularda rc ayna kapağı denmiş onlar hazır satılıyor mu?
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayna olarak komple satiliyor rc yada gti aynasi benimki kirildiginda servisten fiyat almistim 297euro demislerdi sol aynaya
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Rakam bayağ yüksekmiş sanırım onlar katlanır oyüzden bu kadar yüksek ben en iyisi aynaları kendim boyatıyım.
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede 2006 feline var.orjinal 206 rc aynası taktım.on numara oldu.
kendi dikiz aynalarımıda satıyorum şuanda.ilgilenen olursa eger.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
aynaları orjinal elektrikli kapanır mı yaptınız peki maliyeti ne oldu size acaba?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |