![]() |
|
1999 206 GTI Gri Alıyorum artık (Aziz) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 Saat 20:25 |
||
Başınızın GTI belası olarak Artık bunu alıyorum
inşallah Yarın nüfusuma geçmiş olacak. |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
şimdiden hayırlı uğurlu olsun, tam heves aracı ;)
|
|||
...206 HDI FELINE...
|
|||
![]() |
|||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
||
Aziz moralin bozulmasın ama bu vtec,vti,gti ve RC ler neden hep 145000-170000km arasında oluyor,herhalde hiç binildiği yok alan kenarda süs diye bakıyor.
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
GTI değil ama 206 2000 model aracımı 110 bınde aldım ona bakılırsa 3-4 yaşında araçlar bu kmlere ulaşıyor nerdeyse . aracın kmsinde şüpe yaratıcak bır durum olduğunu sanmam bu tarz yaklaşırsan işin zor. Muayne evraklarına servıs kayırlarına bakıldıktan sonra sorun çıkmaz ustayada gosterıceksın .Ilandakı araç gerçekten hoş sade ve karızma alıcısına hayırlı uğurlu olsun ... Ayrıca GTI hız aracıdır kullanıcaksın yerı geldığınde ama çoğu ınsanın alıpta işe gidip gelmek ıçın kullancağı bır araç değil .
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
||
yok be abi,en yakın tanıdıgım bir araç vardı mazisi belli ilk sahibinden alınma,araç olması gereken şekilde çıtır yüklü,138binde verildi,araç 115 binde satılık ilanı mevcuttu :) oluyor yani benzeri durumlar.
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
169bin275 güncel kmsi. aracın. ve son 2 muayenede tutuyor Kmsi. Aracın motor ustası bizim komşu çıktı. kendisi kefil imiş. bindim gezdim. toztum 50 km kadar en küçük tuşuna kadar faal ve saat 18 olmasa idi noterin önünde duracaktım :D. tüpte bile cigerli zıp diyo zıplıyor. kudurdum valla :D hala kuduruyorum yarın olsada alsam :D
. Kaput ve bagaj değişik fiyatsız 1 hasar kaydı var. . 29.06.2010 yılına ait. Lakin kafama takılan 310 tl vergi ödemiş ve evrakta 2000 motor altı görünüyor yalnış değilsem 210 tl olsa gerek 14 yaşında araç :(
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
||
koltuk dosemelerıne de bakmanı tavsıye ederım.. sımdıden hayırlısı olsun
|
|||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|||
![]() |
|||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hayırlısı olsun
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Aziz hocam hayırlı olsun .GÜle güle kazasız belasız kullanın inşallah.
Benim birşey dikkatimi çekti. 1.4hdi de 210km 2.0 gti da 210km kadran bu nasıl iş ? 2.0gti ın nerden baksan çok rahat 220-230 yapması lazım. Geçen gün aurisi deneyim dedim. Hafif hızlanma ile 200ü çok rahat gördüm yeni diye zorlamadım yoksa 220ye kadar yolu vardı kadran 240 auriste |
|||
![]() |
|||
||
[QUOTE=Alicilik]Aziz hocam hayırlı olsun .GÜle güle kazasız belasız kullanın inşallah.
Benim birşey dikkatimi çekti. 1.4hdi de 210km 2.0 gti da 210km kadran bu nasıl iş ? 2.0gti ın nerden baksan çok rahat 220-230 yapması lazım. Geçen gün aurisi deneyim dedim. Hafif hızlanma ile 200ü çok rahat gördüm yeni diye zorlamadım yoksa 220ye kadar yolu vardı kadran 240 auriste [/QUOTE öncelikle herkeze teşekkür ederim. Bu konuya bende takılıyorum geçen bir arkadaşın 206 gti videolarinda gördüm bizim forumda imzasında ekli duruyordu youtube video linkleri, bilen varsa paylaşırsa sevinirim şimdi mause'um olmadığı için sana iletemeyeceğim ama ondada kadran 220 son ve sonuna kadar gidiyor araç ayrıca ben fiat albea 1.3 multijet ile 195 i rahat görüyordum bunun videolarıda var elimde kimse inanmıyor diye fi tarihinde kaydetmiştim onuda paylaşırım ben 220 nin üstünde kadranı olan 206 görmedim şahsen alicilik ustam. koltuklarda yıpranma var elbette taktir edersinizki 14 yaşında :) daha geçti bursalı alırım ben bunu allahın izni peygamberin kavli ile :))
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
Kardeş almadan önce aklıma gelen genel kontrolleri sölim bende GTİ kullandım 2 yıl,
motorunu çok iyi göster genelde hararet görmüş yıpranmış oluyor.. motoru düzgünse al çile çekme sonra. sunroofu mutlaka kontrol et aç kapa geçici yapılıyor bazen alınca sende bozluyor. ayrıca 14000 çok bu araca tüpsüz 2000 modelleri 14-15 arası alan arkadaşımda var.. hava yastıklarını kontrol et genelde önden tık ve açılmış oluyor.. aklıma gelenler bunlar :)
|
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
![]() |
|||
||
Allah razı olsun Bursalı Bu kadrana takla attırma işini inşallah Test etedeğim bilhare :) tigerland, işte o kontrolleri geçtik Kaporta, Motor ve elektronik kontrollerden onay aldık. Kaldı şaseden secere sonuçları burdan bir arkadaş o konuda yardım talep etti, Sonuçları bekliyorum ama %75 ini aştık çok şükür. sağ ayna kırık koltuklar biraz yıpranık, 2 değişen 1 hasar kaydı var kusurlarımız bunlar, Sunroof'u deli gibi bi kapatıp bi açtım söylediğine göre 200 tlye yeni yaptırmış. yağmur sensörünü test etmedim sadece. yarın 2 pet şişe su ile dalarım üstüne işe yararmı bilmem :) |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Evet hocam 2 şişe pet su işe yarıyor, bende öyle test etmiştim aldığımda :)
|
|||
![]() |
|||
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
||
hayırlısı olsun şimdiden GTİ herzaman farklıdır.
|
|||
206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003 |
|||
![]() |
|||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
Hayırlu uğurlu olsun Aziz, allah kaza bela vermesin :)
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
||
aurıs le 200 yaptım yada ortalama dıhger araclar 200 u rahat goruyor bu neden kadranı 210 muhabbetini şöyle acıklayım kendımce GTI lerde 200 ü bı 4-5 dk gıttıkten sonra gormek var bide 1 dk ıcınde gormek var örnek verıyorum.. ki 206 gti lerın kadranı 220 lık alttakı cozgyle ve 225-230 km h gbı 5 te kesıcıye gırıyor arac guzel bı yolda ayrıca ufak bı chıp tunıng yada egzantırık ıslemıyle bunu bıraz daha yukseltmek mumkun kesıcı yı ılerı aldırarak..
Ayrıca AZİZ sonunda dogru yolu buldun :) dıger araclara bakılırsa bu içlerinde melek.. en guzel kararı verdın güle güle kullan inş aracı aldıgında mutlaka beklıyorum :)
|
|||
![]() |
|||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
||
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın .kadran işini peugeotya sormak lazım 1.4 hdi kadran 220,16.16v kadran 220 2.0 16v kadran 220 black gtı ın dediği gibi sadece son hıza ulaşma süreleri farklı sanırım biri 3 dk biri 2 dk gibi .
|
|||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|||
![]() |
|||
||
bu güzel bi haberdi :) Toretto arkadaştan haber bekliyorum. saatler kaldı birleşime :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
Allah razı olsun, Kilidi sen çözeceksin Patron Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah :)
İbrahim Allah razı olsun, kadran hakkındaki bilgi çok hoşuma gitti :) kesiciyi komple iptal etsem tur döndürürmüyüz .) 220 + 20 (bu 20 kadrandaki 20:) ) falan :) Ayrıca Saatler kaldı Kavuşmaya :p Vodkasını Birlikte bitiririz mi diyim ? :D
Allah razı olsun. Hayırlısı olur inşallah :) |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Hadi bakalım hayırlısı olsun, inşallah mutlu sonla biter :)
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |